Knur_23 Yaaa bi yardım edin noluuurr 23+3deyiz ve ben aşırı kaşınıyoruumm yaa. Aranızda kaşınan ve buna çözüm bulan var mııı?
Bulut74 Knur_23 🙋♀️ Hem de nasıl uyuz oldum resmen cildiyiye gittim krem verdi onu kullanınca rahatlıyorum 😔
serinserin Knur_23 karaciğer enzimleri ile ilgili olabilir bende de var ağlıyorum artık ama 3 gün sonra doğum sabredecegim sizin hafta erken bence doktora sorun bir
Portakalcicegim Knur_23 bende 24+5im bacak kol ve göbeğim kaşıntıdan yara oldu her kaşıdığımda kanatıyorum cildiye ye gittim kuru egzama dedi krem verdi iki gündür kullanıyorum
mavipanterannesi Knur_23 Ben uyuz olmuşum uyuz başlangıcı dedi doktor ve artık ağlayacak dereceye geldim ilaçlarda fayda etmiyo artık doktorlara beni yatırın araştırın bi çözümü yok mu dicem o dereceye geldim keşke hamilelikle ilgili kaşınsaydım ama bu başka
Elikkk Kasinti banada oluyor tahminimce hormon değişikliğinden vücut tepki veriyor galiba bir yöntem bulamadım bununla ilgili nemlendiriyorum cildimi sanki biraz iyi geliyor gibi bol su tabi herşeyin başı
Knur_23 serinserin gittim zaten kan tahlili yaptık.. karaciğerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama cidden bunaldım temmuzda doğum yazın sıcağında daha da mahvolurum ya
Bulut74 Knur_23 6 ayı geçince pek sıkıntı olmuyor diye biliyorum doktoruna danışıp kullanabilirsin. Kullanmasam banyo da yatmam lazım o derece kötü oldum.
Knur_23 Bulut74 ilaçların fotoğrafını attım zaten doktoruma uygundur dedi.. sanırım bende kullanmaya başlayacam dayanamıyorum cidden
Seymakayaoglu benimd vajinada kasintim var allah kimseye vermesin ne illet bisey ne yaptimsa gecmiyor aglicam artik mahvoldum ya
Knur_23 Seymakayaoglu kontrole gittiniz mi? vajinal kaşıntıda mantardan şüpheleniyorlar doktorlar genelde