nilruhu elakemal  Kuruma gibi duruyor emin olamıyorum. Belki artık kesin sonuç için pazar günü direkt test yaparım. En net o zaman çıkar dpo13 oluyor pazar artık.
Cansu424 nilruhu evet çok silik awoxta kuruma çizgisi oluyor bazen ama emin olamadım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
nilruhu _Mother_ bir kaç gün bekleyeceğim sürekli test stres yapıyor. Varsa zaten bir kaç güne çıkar🥰🙏🏼
mrssanne nilruhu benim de silik çıkmıştı, az önce enteresandır ki regl oldum, birkaç gün önceden. Awox da kuruma çizgisi ya da yanlış pozitif veriyor demek ki. Umarım sizin ki doğrudur ve gebelik haberinizi alırız 🙏🏻🧚♀️
nilruhu elakemal az önce açık pembe akıntı şeklinde lekelenmem oldu. Regl olacağım sanırım daha test yapmadım🥲
Sonay2014 Busranur_mnts çatlama olduğu gün bir belirti oluyor mu adetten kaç gün sonra çatlama oldu mesala ben ovülasyın takibi yapmıyorum ama yumurtlama ve çatlamayı ayırt edemiyorum
Busranur_mnts Sonay2014 benim 18. Gün çatlamış dedi doktor ama ondan 1 2 gün önce de kendim hissettim akıntı farklı oluyor daha akışkan uzayan yumurta akı gibi derler ya öyle bi akıntı oldu 1 2 gün