nilruhu Kızlaaar test yaptım! Emin olmamakla birlikte bir gölge var. Yalancıda olabilir henüz çok düşük betayıda algılamış olabilir. 🥹🥹🥹
Akseec nilruhu ayyy bence var yaaaa 🥹 koyulaşmayı takip et canım ben pozitif olduğunu düşünüyorum 🤲🏻🥰
nilruhu Akseec inşallah öyledir dahada belirginleşir 💞hafif pembelikte var gibi gördüm ama tabi var demek için bu test çok erken daha🥹
nilruhu eslem2121 evet emin olamadım o yüzden görüyor muyum yanılıyor muyum kuruma çizgisi mi diye. Umutlanmak için çok erken yinede biliyorum🥹
eslem2121 nilruhu kan ver bence çok yeni bnde dün test yaptım akşam çok çok silik gözle bile zor görünüyor bi hisle yaptım 😂
nilruhu eslem2121 geçen ay hemen kan verdim 26 çıktı sonra 28 olup beta düştü kimyasal yaşadım regl oldum🥺 bu ay o yüzden hemen kan vermeyeceğim beta beklemek beni çok strese sokuyor.
nurssy nilruhu ben 5. Gün yaptım 5. Gün embriyosuydu var mı sizce o kadar çok güvenmiyorum ki bu testlere 🤧🤧
nilruhu eslem2121 ayyy inşallah. Senin regle kaç gün var? Testin umut verici mi?🙏🏼 Benim pazar pazartesi gibi olmam lazım.