hunerg nilruhu dokununca filan agrıyo çok açıkcası kasık agrısı yok arada bir iğne gibi tek taraglı batmalar oluyor başka da belırtım yok kuzum bendede 🥲
nilruhu mrssanne birden fazla varsa ve sabırsızsanız yapın ama bir gün daha sabrederseniz beklemek daha net sonuç 🥹 ben kendime güvenmiyorum mesela🥲
nilruhu mrssanne ben çoklu almıştım elimde fazla olduğu içinde biraz gıdıklıyor beni tek olsaydı dpo12den önce yapmazdım 🫠
mrssanne nilruhu benim de silik çıkmıştı, az önce enteresandır ki regl oldum, birkaç gün önceden. Awox da kuruma çizgisi ya da yanlış pozitif veriyor demek ki. Umarım sizin ki doğrudur ve gebelik haberinizi alırız 🙏🏻🧚♀️
nilruhu mrssanne yapamadım sabah işe yetişmek için hemen çıktım evden akşamada ilk idrar olmaz yarın sabah yapacağım🥹
nilruhu Esma006 yarın sabah test yapacağım. Geçen ay kimyasal yaşadığım için testte çıksa bile hemen kan vermeyeceğim🥺 testte net pozitif görürsem 1 hafta sonra kan veririm. 2 günde bir beta takibi beni strese sokuyor.
mystery94 nilruhu canım yaptım test böyle çıktı 23 mart reglimdi ama döngüme göre hesaplarsam 20 21 nisan gibi olmam lazım
kraz mystery94 benimde bat 21 si canım yapsam çıkar mı acaba benimde kasıklarımla batma var göğsüm sızlıyor bir de baş ağrım var🤷🏼♀️