tubasd Gulsahseyreek 21. haftadayım bende suan zubeydeye gidiyorum iyi bir dr araştırıyorum kzelde gitmek icin
Simges tubasd bende 21. Haftamdayım ilkindede şimdidede selim akgüne gidiorum şuanda jimer hastanesinde.
YeniAmne Merhaba anneler, ben genç bir anneyim haliyle nekadar bilgili olsamda tecrübeli değilim. Tecrübeli ve bilgili olarak hepbirlikte bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaya fikirleşmeye? Şu güzel havaların tadını çocuklarımızla kaynaşarak sosyalleşmeye ? Varmısınız? Anneliğe ve bebeklerek dair herşeyi konuşalım kahvaltılar düzenleyelim isteyenler olursa çocuklarımızla etkinlikler yapalım her konuda konuşalım.. Bunun için bir instagram hesabı açtım kolay olsun bizim için diye isteyenler buyursunlar gelsinler AKTİFANNE @aktifanneee 👼🏻🙃
Nur___ Arkadaşlar merhaba, uludağ tıp fakültesinde ikili test yaptırmak istiyorum, yaptıran bilen fikri olan var mı 😐
Simges Jimer hastanesine giden arkadaş yokmu doğum ücretini bir türlü öğrenemedim , gittiğimdede hastaneye kimseyi bulamadım sorcak . Bilen varsa yardımcı olabilirmi bana acaba 😊
Metonya MErhabalar, dış çekim yaptırmış olanlar veya yaptıracaklar ne kadara kiminle anlaştınız ? Uygun fiyatlı fotocu arıyorum 200-300₺ civarında hobi olarak çeken kişiler de olabilir
tubasd Metonya bendr istiyorum dis cekim ama kendimiz cekmeyi dusunuyoruz bi kac aksesuar ayarlayip nasipse kacinci haftanda cektirmeyi düşünüyorsun
Hdou4225 Doruk Yıldırım gızem hanıma gıden var mı.Dogumum sezeryan olucak. Kontrollerde memnunum ama acaba operasyonlarda eli nasıl merak edıyorum. Var mı bilgisi olan😊
Metonya tubasd temmuzda izne çıkıcam 33-34. haftaya denk geliyo o civarda yapmak istiyorum ama sanırım biz de kendimiz çekicez istediğim fiyata göre fotoğrafçı bulamadım😔
tubasd Metonya bosver fotografciya ayiracagin butceyi kiyafet ve aksesuara ayir cok guzel seyler çıkar ortaya inşaallah 😊🌸