Busraeylul Kızlar bende 8+5 günlük hamileyim bursadayım doktor bulamıyorum medicanada karar kıldık fakat ilgili bir doktor istiyoruz çok yoğun olduğu zaman ilgilenemiyorlar önereceğiniz bir doktor var mı
Brnaebu Busraeylul doc.dr özlem şengül ben kendisine gidiyorum cok detayci bebek konusunda asla birseyi bastan savma yapmiyor ve bu benim cok hosuma gidiyor.bana da cok iyi gelen bir doktor cok sevimli ayrica
Mugesaglam Burcuuuus tamamen bilmiyorum ama mevkiyi sen bilirsin belki unpa var fırın ona yakınım oradaki parkın krda oturuyorum sen
Burcuuuus Mugesaglam ucevler unpayi bende bilmiyorum canim bende bu yeni balikci acildi karsisinda karaca firin var oraya cok yakınım 😊😊
Mrw244116 Nasirliiii hangi hastanede yaptırcaksnız detaylıyı bende cumartesi cekilicem insallah yıldırım dokrukta 230 tl
Nasirliiii Mrw244116 bende yildirim doruk setbasi ve sonomar arasinda kaldim buyuk ihtimalle setbasin da olcak fiyati 200 tl olmali sanirim
GzmEngdr aylaacetin benim hesabım gizem.enguder ama Zehra diye bi arkadaş var onun adını vereyim o grubu kurdu o ekleyebilir canım. Kullanıcı adı zhrtgctarkan