Kızlar letu kullanıyorum bu 3. Deneme diğer 2 denemede regl 3-7. Günler arası günde 2 kullanıyordum 12. Gün istenen boyuta gelmiyordu. Bu ay yine 3-7. Günler arası günde 3 defa aldım. Bugün 12. Gün doktora gittim rahim kalınlığı 9 mm sağda 23-14-12 solda 17 mm yumurta var birde sıvı göründü büyük ihtimal çatlıyor dedi emin olamadı E2(Estradiol) değerine bakalım dedi 77 çıktı doktorunda bir şey bildiği yok emin olamadı ağzında yuvarladı resmen değerin düşük falan diye yine de değerlendir diğer ay tüp bebek doktoru ile ilerle dedi resmen yorum yapamadı çok canım sıkıldı bıktım artık kendi başıma bir şeyleri araştırmaktan hiç ehline denk gelemedim ya 🥺 yapay zekaya sordum o da değeri düşük buldu ama letu zaten östrojen baskılayan bir ilaç ilacın etkisi olabilir asıl olay ultrasonda dedi ne yapacağım yaa aranızda yaşayan var mı bu durumu ? e2 değeri düşük mü yoksa letu kaynaklı yan etki midir çok canım sıkıldı 🥺 3 ay önce letuya başlamadan regl 3. Gün bakılmış normal orada e2 37.47 eğer düşük olsa o zamanda bariz bir gariplik olmaz mıydı?