Hulemmm Siz de de hazımsızlık var mı benim çok gazım var ve oda beni rahatsız ediyor şişkinliğe sebeb oluyor 😥
Vildanpasal61 Hulemmm Hazımsızlık bendede çok oluyor yediğim yemek resmen beni yiyor valla canım ben sade soda içiyorum o rahatlatıyor birde yedikten sonra yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum temiz hava yürüyüşte iyi geliyor😊
Vildanpasal61 Hulemmm Anlıyorum seni hemde çok iyi bişeyler yedikten sonra hemen uzanma ben bunu çok yapıyordum daha sonra bişeyler yedikten sonra uzanmak yerine ev içinde olsa bile dolanmaya başladım ne diyeyim Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Elikkk Kızlar geç saatlerde yedigimde ayni sorun bendede oluyordu erken yemek yiyorum ben 5 te yedim akşam yemeğini sonrasında elma falan atıştırmalıklar yedim bu yöntemle rahat oluyorum yemek yeme işini sabah öğlen daha fazla yapıyorum daha rahat uyuyorum tok değilken deneyebilirsiniz hem 7 aylık hamileyim 7 Kilo almışım bununlada alakası vardır
Vildanpasal61 Elikkk Teşekkür ediyorum canım birde erken yemek yiyeyim öyle deneyeyim inşaallah bi nebzede olsa düzelirim🙏
Hulemmm Elikkk ben şimdiden 4 kilo almışım 3 aylığız daha senin yine kilo durumun iyiymiş.. Tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ediyorum 😑🤗
Elikkk Hulemmm aman bebisler sağlıklı olsunda veririz kilo boşverin kızlar ben takmıyorum dikkat ediyorum zaten çok zayıf değildim 63 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum kilo almaya bünyem müsait bakalim