prenses99 Dikiş kaç gün sonra düşmeye başlıyor 15 gün oldu bugün mavi ip geldi acaba orda açıklık olmuşmudur diye tedirgin oldum bana kremde vermediler kuru tutuyorum ama yinede mavi ip duruyor bugün birazı düştü az sızlama var korktum
Noyimommy prenses99 benimki de 10. Günde düşmüştü bi sıkıntı olmadı kontrole gittim iyileşmiş baya demişti doktorum bana tuvaletten sonra batikon sür demişti her tuvaletten sonra baticonla siliyordum
hghg prenses99 benim 32. Günde falan düşmüştü şimdi 38. Gündeyim ama idrar yaparken oraya idrar değince yanma oluyor benimde normal midir bilmiyorum
busra34__ prenses99 bana doktorum başta baticon sürdürdü 4 gün filan sonra Fito krem verdi sabah akşam sürdüm benim 1 ay 7 gün oldu doğum yapalı kendiliğinden düşmüş farketmedim ama oturunca vs sızlıyor yavaşnyavaş geçicek sanırım
prenses99 Noyimommy bana krem vermediler alsammı ki o yarayımı geçiriyor mavi olarak düştü benim baktığımda beyaz bı yer var ordan düşmüş sanırım
prenses99 hghg benimde otururken sızlıyor benimki erken düşmüş ozaman daha var ama dikiş az az düşecek herhalde
Noyimommy prenses99 krem değil o temiz tutması için enfeksiyon olmasın diye tentürdiyot gibi normal pansuman mantığı panik yapmayın benim dış taraftakiler 10. Gün gibi düştü ama iç kısımdakiler biraz daha kaldı aşama aşama düşüyor sızlama oluyor bazen kaşınıyor dikişler düşünce idrar değince yanıyor
hghg busra34__ bana da fito krem verdi doktorum 39 gün oldu hala kullanmaya devam ediyorum ne zamana kadar kullanılacak acaba batikonu da eskisi gibi çok yapmıyorum günde 1 kere falan yapıyorum
busra34__ prenses99 Açılma değildir ya normal bence sonuçta dikiş oturunca acısı olcak tabi çömelince vs sızlıyor geçer herhalde zamanla bakalım benim de ilk deneyimim
hghg Noyimommy benim 1 dikişim vardı ve düştü 1 hafta önce 39 gün oldu bugün doğum yapalı idrar değince yanıyor benimde normaldir dimi
ebrargrbz prenses99 ip geldiyse açılma değildir dikişler düşecektir bana da krem vermemişlerdi sadece tentürdiyot ve gazlı bezle temizlememi söylemişlerdi yaklaşık 20 gün bende ağrı çektim dikişleriniz düşünce rahat ediyorsunuz umarım en kısa sürede geçer ağrısı sızısı kötü oluyor geçmiş olsun 💐
busra34__ hghg ben başta baticon kullandım 4 gün sonra Fito krem başlattı doktorum 40 dolana kadar sür sabah akşam dedi akıntı bitince de kontrole gelirsin demişti
Noyimommy hghg dikiş düşünce bi minik yara gibi kalıyo idrar gelşnce yanıyo kötü kokulu akıntınız ateşiniz yoksa bi süre sonra iyileşiyo biraz baticon sürebilirsiniz
hghg Noyimommy evet kötü kokulu akıntım ateşim vs yok sadece yanma oluyor bakalım zamanla geçer inşallah teşekkür ederim 🙏