yrt 35+4 25. Haftalarda baş aşağı dönmüstü bugünki kontrolümde makat gelis dedi üzüldüm biraz normal doğum istiyorum suyu fazla tekrar döner dedi doktorum ama varmı son haftalarda bebeği baş aşağı dönen??
ozklay yrt haftama kadar baş gelişti sonra makat gelişe döndüğünü öğrendim, 36 da baş gelişe geri döndü. şu an 39 haftalık, tek yaptığım secde hareketi idi etkisi var mıydı bilmiyorum ama denemeni öneririm.
yrt devaa1 bu beni cok mutlu etti insallah benimkide döner🥰 dönmesi icin birsey yaptınızmı peki ? Birde bebeğiniz kaç kilo cok büyüdüğündede dönmesi zor diyorlar üzülüyorum bende
devaa1 yrt stres yapma canm banyoya girince karnını sabunla aşağı yöne doğru ovala ben başka bişey yapmadm bebeğim 3.800 gr
25255 yrt oturken çok geri doğru yaslanma biraz önce doğru otur yan tarafına doğru yat ben 28. Haftaya kadar hep makattı hiç bas değildi suan 33+6 yim 3 haftadır felan baş geliş bende öyle oturmaya çalışıyorum geri doğru çok yaslanmiyorum yada yan yatıyorum
mavisanne0 ozklay bu hareketi düzenli olmamakla beraber 3-4 defa yaptım onun etkisi mi bilmem 35. Hafta da baş dönmüştü
ozklay yrt gün de 1 kere yaptım durabildigim kadar bekledim, kendimi zorlamadım. Doktor bebeği sıkmayacak veya zıplama hareketleri yapma demişti bana
ozklay mavisanne0 bana arkadaşlarim insta da görüp atmışlardı valla. onun üzerine denedim bence ne olur ne olmaz diye yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.
yrt ozklay valla 3 4 gündür yapmadığım hareket kalmadı ama dönmüs gibi hiissetmiyorum 🥺🥺 tamamden sağımda toplanmıs durumda
ozklay yrt iyi düşün iyi olsun, sen ve bebek sağlıklı olun da, bebiş nasıl gelmek isterse artık. Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🥰😍