buketdeniz19 1melekannesi3858 yok hayır ilk aylarda kullandım oda 1 tane kürtajım olduğu için kullandım bebek rahat tutunsun diye sonrasında bıraktım zaten benim rahim uzunluğum felan 45 mm ölçüldü detaylı ultrason da gerek duymadı ki doktor progestana
buketdeniz19 1melekannesi3858 benim arkadaşımda serklajlı ama oda kullanmıyor sürekli yatıyor doktoru öyle istemişti sizdemi öylesiniz
1melekannesi3858 buketdeniz19 yok sürekli yatmiyorum bide kullanıyorum benim tekrarlayan düşükler olmuştu çünkü
buketdeniz19 1melekannesi3858 bebek dikişe baskı yapabilir dikişe çok güvenme demişti arkadaşıma ondan sordum bence yat sürekli iş felan sakın yapma önemli birşey sonuçta birde kayıpların varmış benimde 1 tane gebelik kayıbım vardı
1melekannesi3858 buketdeniz19 valla yapacak bişey yok yatacak durumum yok Rabbime bağlı Allah’ım nasip ederse olur
Emily34 1melekannesi3858 progestanı vajinal fitil olarak alıyordum su geldikten sonra ağızdan başlattı doktorum fitilden dolayı su geliyor olabilir demişti dikkat et sen onu bi sor doktoruna serklajlıyız çünkü kritik
1melekannesi3858 Emily34 valla bugün takip ederim idrar sıkıstırıyo sürekli beni anlayamadım su mu değil mi
buketdeniz19 1melekannesi3858 Allah nasip ederse olur tabikide canım birazda senin dikkat etmen lazım önemsenicek birşey sonuçta Allahım sağ salim alalım kucağımıza inşallah cinsiyeti bellimi
Emily34 buketdeniz19 önlem amaçlı 12 hafta gibi Serklaj atılınca normal hayatına devam edebilirsin diyorlar. ama böyle 17-18 hafta ve sonrasında atılınca genelde gebelik boyunca yat diyor doktorlar
nurmom_ gul_dmr Haftanıza göre biraz kısa gibi benim o haftalarda 43 falandı şu an 21 mm erken doğum riskim var 10 hafta kadar falan oluyor dikkatli olmanız da fayda var