Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Çok güzel ve doğru öneriler gelmiş ama yine de siz her türlü duruma kendinizi hazırlayın. Benim ikinci gebeliğim kendiliğinden olmuştu (ilki çatlatma iğnesi ile tedaviyle oldu) çok şaşırmıştık çok da sevinmiştik ancak doktor en başından beri bir şeylerin ters gittiğinin sinyalini hep verdi bana. Beta hcg artışı güzeldi ama değerler hep çok düşük ilerliyordu. Geç döllenme ihtimali, dış gebelik ihtimali her şeyi en başından beri belirtti bana. Çoğu kişi de bu kadar olumsuz konuşam bir doktorla devam etmemem gerektiği söylüyordu ancak aksine ben onun böyle doğrucu olmasını seviyorum. Açıkçası bu benim tercihim herkes farklı düşünebilir. Doktorun en başından beri aslında beni hazırladığını farkettim. 9+2 kontrol sırasında kalp atışı bebek yok denildi devlette(hem özel hem devlete gidiyordum). Her şeye hazırlıklı ol dedi. Aynı gün kanamam başladı ve özeldeki doktoruma gittim hemen. Maalesef düşük yapıyordum kese bile gelişmemiş 5. Haftayla uyumlu. Velhasıl düşük yaptım kürtaja gerek kalmadı ama çok acı çektim. Kürtaj sonrası o kadar ağrı olmuyormuş o yüzden size kürtaj önerilirse korkmayın. Allah yine nasip eder. İnşallah daha güzel mucize haberler alırsınız tabi ama dediğim gibi her şeye hazırlıklı olmak lazım ❤️