Ilkin Özel Ataköy Hastanesi 75tl'ye yapıyormuş diye duydum. Ben de 1 hafta sonra detaylı yaptırmalıyım, iyi bir yer arıyorum .
Vildanpasal61 babymomm Öncelikle zaten devlet hastahanesinde Kadın doğum uzmanına muayene olacaksın o seni ultrasonografiye yönlendiriyor ordanda haftası geçmeden randevu veriyorlar
Vildanpasal61 babymomm en iyisini yaptın zamanın daralıyorsa mecbur özele gideceksin ama arkadaş yazmış uygun ücreti olan bi yer o yüzden bende devlet dedim😉
Ikizleregebe Teşekkürler 😊 uygun bir fiyet ariyorum çünkü ikizlere iki kat istiyorlar haliyle ağır gelecek bi aradik ikisine 790 dedi ben o parayla dogum yaptiran yer biliyorum devlet hastanesine gitmeyi dusundum de ordada ilgilenmiyolar pek kafam cok karisik gercekten 🙄
Aysnrplt Ikizleregebe kartal umut Hastanesi 240tl demişti ama radyoloji bakıyormuş o yüzden orda yaptırmıycam. Pendik yüzyıl hastanesinde 400 tl ye baktırıcam. Daha önce kadıköyde bi doktor ismi verenler de olmuştu o da 450 tlydi sanırım çok iyi demişlerdi
babymomm Aysnrplt bende radyoloji doktoruna yaptırdım doktor radyoloji uzmanı ama detaylı cekiyor ilk bende sizin gibi olmustum