pkoslubiri Kizlar selam ben dun rahim filmi cektirdim tüplerim açıkmis ama doktor iliski icin hicbirsey soylemedi bende unuttum 8 nisanda adetim bitti 13 nisanda da rahim filmi cekildi sizce kac gun beklemem lazim bu ayi kacirmak istemiyorum cunku
Esma006 pkoslubiri şimdi 8 Nisan’da bittiyse hastalığın ve dün rahim filmi çekildiyse sana aslında bir haftalık bir neydi onun antibiyotik vermesi lazımdı hani mikrop kapmamak amaçlı rahimi neden vermedi onu da anlamadım yani eşinle bir hafta ilişki yasak yani beni bildiğin hatta zaten değerlendirme bir hafta sonra zaten yumurtlaman geliyor yumurtlama gününde değerlendirirsen daha iyi olur gebelik şansın artar
edasahan7 pkoslubiri merhaba canım 29 şubatta reglim bitti 5 martta rahim filmine girdim 9 martta birliktelik oldu ondan sonra regl olmadım şuan 6 haftalık gebeyim doktorum 2,3 gün beklememi söylemişti yara vs enfeksiyon riski için çünkü ister istemez zedeleniyor tahriş oluyor
pkoslubiri cansukccc yaa cok okudum hani enfeksiyon kapma riski varmis diye cunku tupler acikta olsa verdikleri ilac rahmi genislettigi icin hebe kalma sansi yyksek oluyomus o yuzden sormak istedim
Annesiiiii20 Ben beklememiştim hatta akşamına olmuştu doktorumda bisi olmaz demişti 1 ay geçti regli bile oldum bişey olmadı
yaseminerten pkoslubiri bende dün hsg çekildim doktor bugünden sonra gün aşırı ilişki olabilir dedi ama bende ilk ay hem enfeksiyon hemde kimyasal oluyor diye duydum o yüzden düşünmüyorum diğer ay düşünücem bu ay vitamin değerlerime bakım takviyeler kullanıcam sizde eğer istiyorsanız deneyebilirsiniz bu aydan tabi doktor yasak koymadıysa
pkoslubiri yaseminerten doktor hicbirsey soylemedi ama yine de sansimi denemek istiyorum ben yaa dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama
pkoslubiri yaseminerten ilaç görünüyor tüplere ulaşmiş yani tüpleriniz acik her ikisi de tabi doktor daha iyi bilir ama görunen bu💕
yaseminerten pkoslubiri benim filmi asistan doktor çekti tüpler açık bugünden sonra gün aşırı deneyebilirsin dedi rahim şekli vs nasıl dedim iyi dedi önemli bir şey görünmüyor ama ufak bir düzlük var ben bunu üst doktoruma göstereceğim önemli bir şey varsa ararım yoksa aramam regl 3.günü gelirsin kan tahlillerine bakarız dedi tamam dedim raporda çıkmadı daha
Esma006 pkoslubiri evet o şey bitecek elinde antibiyotik sonrasında da ovulasyon testi yap yumurtlamanı gör yani değerlendir İnşallah olur ama tabi o içtiğinde antibiyotik vaktinde değerlendirme hani olumsuz gebelik falan düşük falan yaşarsın olur sana
Busranur_mnts pkoslubiri ben de pkosum klomenle hamile kaldım sana da kolaylıkla sağlıkla nasip olur inşallah
pkoslubiri Busranur_mnts klomen dediginiz yumurta buyuten ilac mi doktorum birdahaki adetinde gel yumurta buyutme catlatma tedavisine baslayacagiz demisti beni nasil bir surec bekliyor biraz anlatir miisijiz
Kivircikannee pkoslubiri adet olunca 3. günü ya da 5. Günü ilaca başlanıyor 5 gün kullanılıyor daha sonra yumurta büyüyor mu mm ne bakılıyor yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi veriyor canım
Busranur_mnts pkoslubiri evet canım yumurta büyütme ilacı adetin genelde 5. Günü başlanıyor 5 gün kullanılıyor ben günde 1 tane kullandım 2 tane kullanan da var adetin 15. Gün doktora gidiyorsun yumurtaya bakıyor büyümüş mü diye benim ilkinde yumurta gelişmemiş dediler gebelik olsu ama düşük yaptım 2. De yumurta vardı ama adet oldum 3. De yumurta çatladı kızım oldu şimdi 2.5 aylık 🥰