Ayse_3065 gizemysl bende 5+4 te sadece kese göründü.7+1 de gittim kese çok az büyümüş ve bebek gorunmedi
adelajda Ayse_3065 resmen aynısını yaşıyorum 5. Haftada keseyi gördüm tüp bebek 7+0 da gittim bebek ve kalp atışı görülmedi yarın 7+6 oluyorum yarın yine gideceğim inşallah ikimizde duyarız
Ayse_3065 adelajda ya inşallah 🤲🏻benimde aşılama bu arada.rabbim yardımcımız olsun çok ihtiyacım var güzel bir gelismeye
aydera gizemysl pcos mu var? benim de benzer oldu sat 13 Kasımdı Ocak 21 halen Regl olmadığım için tesadüfi öğrenmiştim geç döllenme denilerek satımı düzenledi doktor 4 haftalıktı öğrendiğimde sizinkini de öyle düzenler merak etmeyin hayırlı olsun
gizemysl aydera aydera pcos yok canım hsg çekildi tüplerim tıkalıydı normalde adet olup ameliyata alınacaktım ama hamile olduğumu öğrendim
yasminysr gizemysl benimde son adet tarihim 12 Şubat son adet tarihine göre 8+5 olması gerek ama şuan 6+5 iz geç döllenmeden dolayı dedi doktor
meklc gizemysl aramızda 2 gün var 8+1 iz kap atışı ve bebek görünmedi perşembe belli olucak inşallah duyabilirim . ilk kan ne zaman verdiniz acaba
ayse345689 gizemysl hiç keseyi görmek için gitinzmi kese görmediğiniz oldumu çünkü beta çok yüksek mis
adelajda Ayse_3065 benimde tüp bebek bacım inşallah ikimizde güzel haberler alırız cidden psikolojik çok yoruldum bu hafta moralmen düştüm dualarım bizimle 🙏