_lavinias Merhaba. Doktorum 10 hafta 5 günlükken kız diye tahmin etti, tabi ki sağlıklı ve hayırlısı olsun ama bir kızım var erkek bebek istiyordum bu haftalarda cinsiyet yanılması yaşayan var mı aramızda ( bu arada doktorum özelde cihazları iyidir sanırım)
gg2404 _lavinias bana doktorum 12. Haftada kıza benziyor ama net değil dedi 16. Haftada kontrolde erkek olduğu netleşti canım bende özele gidiyorum ama çok küçük haftalarda yanılma payı çok yüksek oluyor ondan tahmin diye söylüyolar.
mervenur09_ _lavinias bnada 12+5 haftalık kıza benziyor kemik yapısı kız dedi 17 haftalık erkek dedi şuan oğlumuzu bekliyorz bence yanılma olur Allah gönlüne göre versin inşallah canım
_lavinias negna bana da aslında cinsiyet kız dedi sonra yani kıza benziyor 2 haftaya netleştiririz yanılma payı olabilir dedi
sibel3329 11-+5 te özelde tecrübeli doktorum. Bacak arası boş kız gibi ama parti yapmayın dedi. 12+5 te pipi göründü erkek.
_lavinias sibel3329 bakalım belki bende de olur böyle bir yanılma fetal bugün yarın çıkacak inşallah bakalım