hsmerve merveyldzz üniversite de detaylı için ragip atakan hocaya gittim onun hakkında binbilginiz var metin hocayı da duydum
eysac hsmerve kesinlike Seray Kaya Topdağı. Eğer oradayken hamile kalsaydım gideceğim tek doktor o olurdu. Bir kere randevu alın gidin deneyin bir daha başka bir doktor aramazsınız zaten. 💖
hsmerve eysac Eşimin durumundan dolayı Sarıkamış ta yaşıyorum buranin imkanları da çok iyi değil Erzurum için de randevu bulmak zor gerçekten istenilen dr a randevu bulunmuyor
eysac hsmerve erzurum şehir hastanesi genelde öyle odaya 4-5 kişi birden alıyor ben 3-4 doktora gittim orada hepsi öyleydi ama en ilgilisi dediğim gibi Seray hanımdı.
eysac Birde şehir hastanesinde Berna Aşır vardı daha sonra özele geçti Buhara’ya. Eğer özel hastaneyi tercih edeceksiniz Berna hanım da çok tatlıdır.
eysac hsmerve ben oradayken rahatlıkla buluyordum Seray hanıma, demek mi keşfedilmiş 😂 her gün mhrs randevu takip ederseniz mutlaka yakalarsınız. Yada sabah 8-8.30 gibi sıra vermeye başlıyorlar.
senosss420_ hsmerve benimde 3. Bu ama araştırma hastanesi çok pis temizlik bakımından orayı tercih etmiyorum hiç şehir hastanesi temiz doğum odaları tertemiz
hsmerve sebnemmy Taner beye bi kere gittim randevusuz aldı ama öğlene kadar bekledim yoğun bi dr iceri 4 er kişi alıyorlar randevusu zor bulunuyor herkes onun için iyi diyor ama bilemedim
kizinaasikanne hsmerve merhaba bir erzurumlu olarak arkadaşım üniversite hastanesinde doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı düşünebilirsiniz. Ayrıca buhara hast. Dr fatma hanım var onu da düşünebilirsiniz.
acbghmug merveyldzz merhaba araştırmada doğum nasıldı odalar temiz miydi siz normal doğum mu yaptınız acaba eşiniz girebildi mi
merveyldzz acbghmug merhaba doktorumuz çok iyiydi ama onun dışında hastane aşırı eski çok temiz değildi. Eşim girdi yanımda kaldı. Ama ara ara dışarı çıkmasını istediler
merveyldzz Happymami benim kızım şu an 2 yaşında ben 25 bin tlye yaptırmıştım. Şu an 60a yapıyor herhalde