rabiaozcankahya Merhaba, 15 haftalık hamileyim. Dün bir kere hareket hissettim, ufak bir kelebek kanadı çırpması gibi. Sonra hissetmedim. Bu günde hiçbir şey hissetmiyorum. Böyle olması normal mi?
nazliigul rabiaozcankahya gayet normal canım canını sıkma bazen 20. Haftaları bile buluyor hareketlerini tam anlamıyla hissetmen
rabiaozcankahya halew teşekkür ederim, internete baktım, sanki ilk hareketten sonra hissedilmesi gerekiyor gibi sonuçlar aldım, içim rahatladı, çok teşekkür ederim 😊🙏
yeliz1923 rabiaozcankahya Bende 17 oldum kasığımda çok hafif tekme hissediyorum akşam vakti özellikle onun haricinde tık yok 🤣
Brrccu rabiaozcankahya daha çok küçük ben 19 haftalık hamileyim üçüncü gebeliğim 14/15 haftalarda damar gibi atıyordu şimdi çok çok nadir bir iki günde bir hissediyorum sanırım tam anlamıyla hissetmeye 22 den sonra başlayacağız ultrasonda hareket ediyor ama ben hissetmiyorum 😂
gul_dmr Brrccu bende 19 haftalık hamileyim 2 haftadır hissediyordjm ama bugün hiç hissetmedim ilk gebeligim endişe ettim normal mi bu durum
aslmoms Gayet normal. 20 den sonra tamamen hissetmeyede başlarsınız 🧡🧡 Geceleri bir dur artık diyorum. 😁😁😁😁
fsenaa rabiaozcankahya aşırııı normal 28-30 haftaya kadar takip yapmayın. Ben kafayı yiyordum bi gün geliyor bi gün gidiyor diye. 27 hafta olduk daha hala seyrek gecen günler oluyor daha cok erken hareket icin
sarilale123 rabiaozcankahya çok normal daha çok küçük , bazen birkaç gün hissetmediğim oluyordu. 20den sonra hem daha sık hemde daha güçlü hissedeceksiniz
plnkrc gul_dmr normal 🥹 ilk hamileyken bende de olmuştu çok korkmuştum randevu alıp gitmiştim uyuyormuş esneyip duruyordu 🥹
ssusammn rabiaozcankahya 18. haftada hissetmiştim ilk minik bir dokunuş gibiydi bi sabah bi akşam başka yoktu.. gün geçtikçe arttı..
plnkrc rabiaozcankahya ilk hamilelikse çok normal birde bunun yanında kilo yağ oranı vs de çok etkiliyor zayıf insanlar daha kolay ayırt edebiliyor hissedebiliyor her vücut her hamilelik farklı 🌸