fatma0623 neyazsamkii aaa neden çok güzeldir ama ve istediğiniz her şeye ulaşmak büyük sehirlere göre daha kolay
sineminkooo iloya çiçeğim ben hem özel hem devlet takipliyim.. özelde forum yaşam sultan hocaya gidiyorum, devlette de Mustafa katar a 😌😌 hafta olarak da 27. haftadayım 🥹❤️ sen peki ☀️☀️
iloya sineminkooo ben 32+1 im yurt dışında yaşıyorum ama ailem Mersin’de orda doğum yapıcam geldiğimde 34 e yakın olcam 2. Sezeryanum olduğu için erken alırlar mı bilmşyorum ama(kızım 7 yaşında) doğum fiyatları hakkında bilgin var mı herhangi hastanelerde
erikarpuz senaboz24 merter’de, ya ben de şu an oturduğum yer için aynısını diyorum çok zorlanmışsındır anlıyorum seni hangi taraftasın acaba aslında soğanlı çok güzeldir yani her şey elinin altında falan komşuluk mu yok ondan mı alışamadın
senaboz24 erikarpuz insanları bi tuhaf komşuluk var ama ben çalışıyorum pek vaktim olmuyor bu tarz şeylere. mesela en basit örnek saat şu an 11 üst komşumun sesinden uyuyamıyorum laftan da anlamıyorlar çocukları aşırı yaramaz değişik tipler