Alyamerve Yldzhh bende yıom 3 gundur ama doguma 3 gun kaldı zaten. kuzenım agırbgebelık gecırdı su ıcemedı aylarca hep dondurma yedi bebek sogsugunda titriyomış cok üşümüş dondurma yemesıne bagladılar nekdr dogrusur bılemem
Vildanpasal61 Yldzhh 1haftadır bende yiyorum valla yedikten sonra benim bebiş enerji patlaması yaşıyor resmen 😁
Zgekomur Alyamerve ya dış ortama alışamamıştır yada başka bir mantıklı açıklaması vardır ... bir kere bebek suyun içinde hep sabit ve ılık derecede duruyor ikincisi dondurma annenin midesine gidiyor bebekle alakası yok yani 👍🏼 😃
Yldzhh Mucize_02 ayy kusura bakma canm herkesin elinin altinda rahatlikla bulabilecegi bir sey diye yazdim 😓😓
Mucize_02 Mucize_02 sanırım hamileliğinde dondurma yemeyen tek benmişim🤭çok severim ama zararı olur diye hamileliğim boyunca hiç yemedim . Offf yarın ilk iş bir kutu dondurma yemek 😂😂
Mucize_02 Yldzhh dondurma değil ama ben meyveli buzları çok yiyordum . Canım çok çekiyordu . Ama doktorum yasakladı yemiyorum artık😐
Yusra17 Yldzhh dondurma bebeğe en çok kilo aldıran yiyeceklerden birisi bi arkadaşım sadece dondurma yiyerek geçirdi hamileliğini ve doktoruda sadece dondurma yesen yeter diyordu ama tabi iyisinden yemek lazım
snms Yldzhh zararı yok sütlü olanlar faydalı bile hatta bebeğe yedigin gibi buzz gibi gitmiyor zaten yediğimiz herşey oraya aynı sıcaklıkta ulasmıyor üşür falan diye düşünüyosan sadece fazlası kilo yapar sana bende kutu kutu yiyorum 🤷♀️
snms Yldzhh bende almadım 37 haftalıgım 6 kilo aldım yedigim dondurmalarla bi dondurma dolabı dolardı heralde sen öyle yap demiyorum ama ben cok yedim sütlü renklendiricisi az olanları tercih ettim genelde insanın içi yanıyor valla 😂