Vildanpasal61 Nalkan Rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🙏
Zeynepkbsk Symgmnr teşekkür ederim ilk hamilelik olunca insan çok cahil kalıyor valla bir sürü terim var 😁
Symgmnr Zeynepkbsk anlıyorum ben de ilk hamilelik ama yengemden falan biliyorum :) ikisi de bölgesel uyuşturma spinalde sadece iğne vuruyorlar uyuşma daha hızlı oluyor uyuşukluk süresi daha kısa epiduralde de katater yerleştiriliyor 😊
Zeynepkbsk Symgmnr bilinçli olmak güzel bisey peki sence hangisi daha iyi olur ve buna biz karar verebilir miyiz yoksa doktor mu karar veriyor
Symgmnr Zeynepkbsk sen de karar verebilirsin doktorun sa öneride bulunabilir. Onlar daha iyi bilir ben yüzeysel biliyorum öyle açıkladım :)) hatta bazıları ikisini birden uyguluyor. Hem spinal hem epidural 😊
butterfly4 @Symgmnr spinal ya da epidural de hastaneye ödediğimiz ücret değişiyor mu acaba bir bilgin var mı canım, spinal isterseniz şu kadar epidural isterseniz şu kadar gibi, hastaneye sormak hiç aklıma gelmemişti hastaneye de sorucam
Symgmnr butterfly4 bence fark etmiyordur canım standart fiyattır sezaryen 😊 bazı hastanelerde ikisi birden uygulanıyor belki onun fiyatı fark ediyodur 😊
Zeynepkbsk Symgmnr allah'ım zorlanmadan doğum yapabilmeyi nasip etsin inşallah doğuma çok var ama stres tavan yapıyor 😁😁