minnos1b Sol tarafım dünden beri geçmedi sürekli ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Nst’ye mi gitsem?
babyshark__ minnos1b doğum sancısı tek taraflı olmuyor kuzum belki üşümüş olabilirsin yada bebiş bir yerini oraya dayamış olabilir ama için rahat etsin bir doktora gozuk istersen
minnos1b babyshark__ dün biraz fazlaca yürüdüm, karnım da büyüdüğü için bebek de ağırlaşıyor belki ondan olmuştur dedim. Üşütme de olabilir 🙈 geçmezse bi doktora görüneceğim
babyshark__ minnos1b benimde yürüyünce öyle ağrı giriyor bazen öyle bir ağrı ki bacağımı oynatmıyorum resmen 😅
minnos1b babyshark__ vallahi ilk çocuğumda asla böyle şeyler yaşamadım, çok rahattım doğuma kadar da ağrı sızı nedir bilmezdim. Bunda neler oldu neler, her gün bel ağrısı mı dersin gıda zehirlenmesi mi, enfeksiyon mu…
babyshark__ minnos1b her hamilelik bir değil kuzum bende kızımda hastaneden çıkamadım kanamam oldu doğum erken başladı 32.haftada zorla 2gunde durdurdular bu hamileliğimde hiç birşey olmadı çok şükür ağrım oluyor tabi son zamanlar normal birde 5 sene geçti zorlanıyorum 😆
minnos1b babyshark__ ay bugün gittim sancı çıktı. Daha çok artarsa mutlaka gel ciğer geliştirici iğne vuralım dedi doktor. Suyu fazla olduğu için erken doğabilirmiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
babyshark__ minnos1b aaa dikkat et takip et inşallah artmaz kontrollerini siklastirmadimi daha doktor ben 2haftada bir gidiyorum