baharli kızlar bat17 Nisan zaten gününde regl olan biride değilim 3-4 gün geçiyor her zaman şuan 3 gün önce test yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 😔 böyle olup günüm geçince pozitif görme şansım var mı acaba
yasemin2034 baharli çok hafif belli belirsiz bir çizgi var ama çok silik birkaç gün sonra yine dene bence 3 4 gün geçsin umarım bebiş olur
anneyim01 baharli testinde var gbi yenile adet olmadıgın sürece umut hep var Allah kolaylıkla nasip etsn inş
aynuss baharli bendede aynı böyle yaa gölge gibi İnşAllah hamileyizdir 2 gün sonra tekrar yapıcam ben
baharli yasemin2034 gölge canım o gözle bakıldığında gözüken birşey yoktu yakın fotoyu bulursam atıcam hayırlısı
baharli anneyim01 amin canım ama gölge o gözle bakıldığında gözüken birşey yoktu yakın fotoyu bulursam atıcam
yasemin2034 baharli şimdi net birşey diyemiyorum var derim kesin olarak umutlanacaksın yok derim üzülürsün. İnşallah vardır diyeyim 🤲
baharli yasemin2034 aynen canım bakalım hayırlısı adet tarihim geçince yapacağım bide inşallah erken yapmışımdır
baharli aynuss ayy böyle çıkıncada mahvediyor insanı ya artık regl olurum herhalde diye düşünüyorum gecikince yapıcam bi daha