veyveyl Kızlar doğumu devlette yapacağım ama eşimin yanımda refaktçi olmasını istiyorum. sıkımtk olur mu acaba
rabiaaaln veyveyl Zeynep kamilde takipliyim doğum anına kadar eşiniz kalabiliyormuş ancak doğumdan hemen sonra odalar iki kişilik olacağından dolayı sadece kadın refakatçi kabul ediyolsrmış
1tucee veyveyl yani bizim buradaki devlette sadece kadınları kabul ediyolar ama diğer hastaneleri bilemiyorum sormanız lazım hastaneye
Havin49_ serabis hayır ben tek kişiydim eşimi almadılar çıktığım gün biri geldi zaten ben çıktım oda geldi eşim gelebilir mi dedim hayır sadece kadın dedi
ayaznannesi veyveyl hayır tek yatak olsa bir ihtimal ama iki yatak olunca mahremiyet için kabul etmiyorlar odada☺️
Havin49_ veyveyl hayır almıyorlar ben 5 gün kaldım doğumdan sınra annemin fıtığı var 3. Gün ben artık eve git dedim annem gitti eşim gelebilir mi dedim yanımda kimse de yoktu odada tektik hayır erkek kabul etmiyoruz kadın olacak olmazsa da refakatçisiz olucaksın dedi
melakin veyveyl ben bilkent şehir hastanesinde perinatolojide yattım riskli gebe olarak tekli oda geldi şansıma, tekli odalarda yanında esin kalabiliyor bana istersen eşini çağıra bilirsin dediler yeni taburcu oldum
serabis Havin49_ Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️ benim de yaklasık 1 bucuk ayım kaldı orasa doğum yapmayı planlıyorum