EminaT merhaba benimde size benzer bir hikayem var, boş gebelik, kimyasal gebelik yaşadım , sonraki gebelikte kalp durması sonucu 8. Haftada kürtaj oldum. Doktorum ondan sonra genetik tüm testleri yaptırdı ve pıhtılaşmayla ilgili birkaç gende taşıyıcılık çıktı önlem amaçlı iğne artı corasprin kullandım sonraki gebelik yine kalp durmasıyla 8. Haftada sonlandı. Sonrasında süreç çok yıpratıcı olduğu için birkaç profla görüştüm biri uğraşma genetik tüp bebek yaptır sizde genetik olarak sorun olmasada bebekte DNA hasarı olduğu için olmuyor normal yolla 8-10 deneme 1 sağlıklı gebelik anca elde edersiniz o da şanslıysanız dedi. Bizde pgt Li tüp bebeğe karar verdik. İlk transferde tek embriyo ile Şuan oğlum 3.5 yaşında. O dönem dondurduğumuz embriyolardan 1 tane daha transfer oldum 9 gün önce sonuç bekliyoruz. Bence pgt ile ilerleyin. Bir arkadaşım daha 2 düşük sonrası gen testlerinde eşinin kromozomlarında ayrılmama sorunu vardı onlarda pgt ile tüp bebek yaptırdı. 2 sağlıklı bebeği var onunda