İlk bebeğimi 24. Haftada aniden suyumun gelmesiyle erken doğum yaparak kaybettim, 11 gün yaşadı. Asla geçmeyeceğini düşündüğüm acılar yaşadım, çok zor zamanlardan geçtim.. ondan 1 buçuk yıl sonra tekrardan hamile kaldırımı öğrendim. Hem yaşadığım travmalardan sonra çok korkuyordum hem de yeniden bir umut ışığı olmuştu, ilkinde özel hastanede dünyanın parasını vererek bir doktorun ihmaline ugramıştım. Araştırdım ve devlet hastanesinde çok iyi bir perinatalog buldum ( araştırma hastanesi Çiğdem hocam ) adım adım süreci yönettik 13. Haftada Serklaj oldum, 2 haftada bir enfeksiyonumu kontrol etti ben haftaları sayıyordum yerimden hiç kalkmadım annem baktı yattım , her hafta kötü bir şey olacak mı korkusu yaşıyordum ister istemez ilk hedef 28 sonra 32 34 derken 37. Haftada bebeğime sağlıkla kavuştum çok şükür. İlk hamileliğim hep kanamalıydı bu hamileliğimde hiç kanamam olmadı, ilk hamileliğim çok zordu bunda hiçbir zorluk yaşamadım sadece travmalarımın verdiği bir korku vardı. Diyeceğim o ki her zorluktan sonra bir kolaylık varmış, her kıştan sonra bahar gelirmiş. Çok şükür cennette bir meleğim yanımda bir bebeğim var. Riskli hamilelik geçiren tüm annelerimin kalbinden öpüyorum, unutmayın ki geçiyor çok şükür ki geçiyor 🥺❤️