Havin49_ Asenat6565 çok geçmişi olsun Rabbim imtihanını kolay eylesin ama hiç doğum sonrası kardiyojiye gitmediniz mi rutin olarak ilk doğduğunda gidilir
Asenat6565 Havin49_ yok hayır doğdu üç gün devlet hastanesinde kaldık hiçbir doktor farketmedi ayda ikş defa kontrole götürürdm kşmse farketmedi
Havin49_ Asenat6565 doktor normal muayene eder kalbe bakmıyorlarben doğum yaptım ilk oğlumu götür dedi götürdüm ikizlerimi de aynı şekil mesela birinin kalbi delil devlet hepsi de
atesvesu Asenat6565 başınız sağolsun Rabbim sabrını versin diyecek bir kelime söz bulamıyorum evladını kaybetmiş bir anneye ne denebilir ki Rabbim yerini doldursun acınızı hafifletsin inşallah
rabiaduru1 Asenat6565 Rabbim inşirah ferahlığı versin sana. Acını paylaşıyorum. Bu durumda Allaha sığınmaktan baska insana iyi hiçbişey gelmiyor. Ben 3 düşük yaşadm. Dualara sığındm hep. Sonra cennet kuşu olduklarını düşündm Rabbim orada bizi buluşturacaktır belki de. Şimdi bir kızım var. Hala aklıma geldkçe içim acır.
Asenat6565 rabiaduru1 beni de ayakta tutan bu bende hep diyorum ki yolun sonu ona çıkacak en güzel yerde ona yine kavuşacam ama burdada birlkte olamamak perişn etti beni
kdramn Asenat6565 rabbim sabirlarin en buyugunu versin insallah cok uzuldum ve etkilendim bende detayli iltrason yaptirmadim suan hamileyim pismanlik duyuyorum acaba normal kontrollerdedemi gorulmuyo anne karnindaykenn 😥😥
Asenat6565 kdramn görülmüyor normal kontrolde ama detaylıda bana aldırın diyceklermşş bilsemde aldıramazdm sende doğum yapınca herşeyine baktır kardiyologa görün
ikiprensannesii_ Asenat6565 😔🥺 ahhhh Canim hangi söz senin acını hafifletir kıyamam rabbim sana büyük sabır versin inşallah okurken tutamadım bian kendimi cok zor evlat acisi cennette seni bekliyo olucak annesi 😔
Asenat6565 ikiprensannesii_ çok zor öyle bi acı ki tarif edilcek kelimesi yok çok güzeldi bem oğlum masmavi gözleri vardı yanakları gamzeliydi tam hayalimdeki bebekti en güxel zamanlarıydı aniden uçtu gitti yarım kaldık birdaha bir oğlum olur mu bilemem belki de olmaz ama olursa aynı ona benzesin isterim
ikiprensannesii_ Asenat6565 rabbim yardımcın olsun inşallah canım inşallah en kısa sürede içindekini kabul etsin kuzum inşallah meleginin aynısını versin sana sarılmayı çok isterdim
_momyy Acını hafifletcek en etkili şey zaman bacım şuan acın taze bianda boşluğa düştün kolay değil az sabret rabbim sabrını veriyor sakın isyan etme bu acıyla hep dua et diğer yavrun için dua et şuan hiç bşy acını hafifletmez 😔
Asenat6565 _momyy isyan etmemek için konuşmuyorum bile içimi bile buraya döktm ağzımdan kötü bi söz çıkmasın diye sessziliğe büründüm…allah razı olsun ablacım
duygusamsa Cnm sabır başka çaren yok bnde 6 aylık kızımı menenjitten kaybettim ilk kızımdı Rabbim acısını dindirmiyor ama alışıyoruz zamanla çok şükür şimdi iki kızım daha oldu unutulurmu asla ama geride kalan evlatlar için ayakta durmak zorundayız
Asenat6565 duygusamsa ona benziyorlar mı peki acısı diniyor dmi azda olsa sanki sana yeniden geldi gibi bakıyor musun ardından gelenlere
Selim_Alparslan duygusamsa menenjit oldugunu nasil anladınız canim gecmis olsun. Bende aşırı yaptırmayacaktim ama yaptıracağım sanirim
_momyy Asenat6565 herşeyde bi hayır vardır canım benm bide öyle düşün bebeğin yaşasaydında skıntı mı çekseydi daha küçk neresi ağrıyo ne acı çekio bilmeden o hastnesiydi yoğn bakımıydı çokk zor zamnlar bunlar yıpratıcı senn için de bebeşin içinde aşırı zor olucaktı böylesi hayrlıymış cennete miniğin o kadr güvenli rahat bi yerdekii seni orda bekliyor senin kurtarıcı meleğinn o ❤️