avokados serius bende korkuyorum bende burda yorumları bekleyeyim. Yoksa normalmi denesem diye düşünmüyor da değilim
glnzkrkmz serius ilk sezaryenim zor geçti ameliyat esnasında ve şu an 29 haftalık gebeyim tırsıyorum🥴
mehmel54 serius bana daha kolay geldi eski bir arkadaşım 2 sene önce ikinci kez sezaryen oldu akşamına ziyaretine gittiğimde kendi başına normal şekilde yürüye biliyordu o da kolay olmuştu
MerveNur- serius ya ben dayanıklıyım ya da gerçekten ikisi de normal geçti yani tabi ağrı oluyor ama ölüp bitmedim şükür ikisinde de. İkinciye girmeden öok ağladım korkudan geceleri ama hiç gerek yokmuş 😂 4. Gün belimi doğdultuyordum sonra gerisi geldi zaten. Hem ilkinde olan baş ve sırt ağrılarım da olmadı hem de hiç
aybakay Ya gözünüzü korkutmayın kızlar zaten bi kere tecrübe ettik yine aynısı olacak işte niye daha zor olsun ki iyi düşünün iyi olsun 😊
Asudecikcik Bana arkadaşım ilk sezeryan daha zor dedi. Ilkinde direk eti kesiyirlar o ağrı çok başka .Ikimcide zaten his olmayan yeri kesiyirlar dedi. Iki sezeryanı arası cok yakındı,ona rağnen ikincisi çok kolay dedi
serius Asudecikcik ay ben de o kafadahim aslında da korkmuyo da değilim inşallah bizim de öyle olurrr
gvnrzz Asudecikcik hiç bu acıdan bakmamıstım hahahah mantıklı aslında. Ama ben doktora ikinci sezeryan daha kolay olurmu dedigimde olmaz demişti direk sagolsun 😂
serius mehmel54 belki de kilo ile alakalıdır ya benim kuzenimin eşi üçüncüyü oldu umrinda değildi. Ben kiloluyum ilkinde çok zorlandım bu yüzden bunda daha da aldım biraz da bu yüzden korkuyorim
serius MerveNur- yaa maşallah De kız. Ağrı eşiği ile alakalıdır belki de . Umarım benim de rahat geçer
mehmel54 serius bence alakası yok korkma derim ben vücuduma göre kilolu biriyim daha ilk doğumdan olan kilolarımı verememişken ikinciye hamile kalıp üstüne eklendi 11 kilo daha ama ikincisi kolay oldu o bahsettiğim arkadaşım benden daha kilolu onunda aynı şekilde kolay oldu korkma kendine ve sürece güven bende çok korkuyordum ama ilkine göre son çektiğim acılar hiçbir şeydi
serius Enguzelbekleyis8080 ay cidden mi umarım.bemim.de öyle olur. Kaç kilo idiniz ikinciye girdiğinizde
serius Enguzelbekleyis8080 sağlıkla gelsin bebisin. Ben kiloluyum işte belki ondan ötürü zorlar diye düşünüyorum açıkçası