btl194 Baklavaseverim aynen haklısınız ben elimden geleni yapıyorum zaten yine de azalma olursa yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim canım 🥰 🌸
yarensl btl194 ben aynı zamanda emziriyorum mamayı günde 2-3 defa veriyorum o yüzden bişey diyemeyeceğim
hediy13 Eczacı önerisi ile aptamil pronutra kullanıyorum çok memnunum içeriği temiz gaz ve kabızlık yapmadi
goksusbrk Aptamil pronatura kullanıyorum bebeğim tadını çok seviyor gaz yapmıyor rahat uyuyor sindirimi kolaylaştırıyor besleyici ve çok doyurucu ve en önemlisi güvenilir olduğu için tercih ediyorum
gizgez Aptamil pronutra kullanıyorum .doktorum önermişti . İçeriği temiz palm yağı yok. hem anne süt hem aptamil veriyorum hiç sorun yaşamadık bebeğim severek içiyor gaz vs yaşamadık
yaseminnnn23 Ben Aptamil pronutra kullanıyorum . Arkadaşım kullanıyordu onun önerisiyle başladım. Hiç sorun yaşamadık bebeğim severek içiyor. Tavsiye ederim
ebruozk Aptamil pronutra kullanıyoruz Gaz problemi yapmadı Bağışıklığını desteklediğini düşünüyorum Sindirimi kolay uzun zamandır kullanıyoruz Bebeğim severek içiyor
btl194 ruzgar21 yok ya bir etkisini göremedim, galiba bir başına yeterli değil bolca su ekstra beslenme dinlenme vs gerekiyor.suan bestlak damla kullanıyorum o etki etti biraz
sudeli4 yorgunannis kilo aldırıyor mu acaba aylık ne kdr kg alıyor bir arkadaşın çocuğuna da en iyi gelen siizn mamaymış gaz bakımından yani ama kg aldırmıyor ded diğerleri gaz yapıyor diye değişemiyor