btl194 sarilale123 Çok teşekkür ederim canım 🥰 evet mamanın kolaylığı var bazen birilerine emanet edip biryerlere gitmen gerekiyor ondan iyi oluyor aslında
sarilale123 btl194 evet oda var. Ben rahatsızlandım ve tomografi çekilmesi gerekmişti. 12 saat emzirmem yasaktı mama olmasa o gece nasıl sabah ederdik bilmiyorum, emmek için huysuzlandı ama en azından mamayada alışık olduğu için çok sıkıntı çekmedik.
btl194 nursenasu27 maalesef öyle bir şey var bebek kilo alınca daha huzurlu oluyor anne.benim bebeğimin kilo alımı gayet güzeldi bayramda hastalandı iştahı gitti ve zayıfladı baya.dediklerinizde de haklısınız tabii
nursenasu27 btl194 hastalık aşı gibi dönemler de maalesef özenle kilo alması için uğraştığımız emekler bi anda zayıflıyorlar sil baştan oluyor ve bizlerde kendimizi yetersiz ve huzursuz hissediyoruz hele ki benim gibi ilk bebeği olanlar henüz tam çoğu şeyi tecrübe edememişken insanın psikolojisi gidiyor
ARYa143 btl194 Alır inşallah zamanla ya çok sıkıntı yapma stresini hisseder, bi de de dr lar bi sınır belirlemiş ona göre az oluyo, bizim kıza da kilosu az dedi dr ama almıyo yapısı zayıf yani n’apalım arada olur öyle 🙈😊 O da yakında tombik tombik olacak Allah’ın izniyle gör bak 😍
btl194 ARYa143 inşallah canım benim başta sağlık olsun gerisi hal olur.insanin doğa gereği sıkıntı stres yapıyor her konuda rabbim dermansız dert vermesin
ARYa143 btl194 kısır döngü olur işte, hep güzel düşün, sütün artıyor ve bebeğin her geçen gün daha iyi oluyor👌😍 Emmek istemediği günlerde düzenli sağımlar yap vücut talep üzere süt üretiyor 👍 Bol su iç, mutlu ol ve dua et 🥰🤗
btl194 ARYa143 şuan iştahı güzel hastanede emmedi hastalığından ötürü şuan iyi bazen göğsüm gevşemiş olunca kızıyor ağlıyor dolu dolu ağzına girmediginden dolayı. Rabbim rızkını artırsın inşallah.ebebek ten malt içeceği aldım umarım işe yarar süt artırıcı
btl194 nursenasu27 bende çok acemilestim çoğu konuda 8 yıldan sonra geldi mucizem çok evham yapıyorum her konuda
sakaryamm54 btl194 Oğlum 7 aylıkken sütüm kesildi mama olarak hemen hemen hepsini denedim biri gaz yaptı diğerinde kabız oldu derken bebelac gold kullanmaya başladım hiç sorun yaşamadım şuan 18 aylık günde bir kere içiyor çok seviyor
umutherdaim Benimde elimde fazla aptamil mamalar var kızlar uygun almak isteyen olursa yazabilirsiniz
btl194 sarilale123 geçmiş olsun canım. ne güzel ikisini bir arada tutması.kimilerinde meme reddi yapıyor mama
ARYa143 btl194 amin, vermez zaten sadece dermanı bazen yanliş yerde yanlış şekilde ararız, yok sanarız🤗
ARYa143 btl194 bestlak damla vardı brn ondan kullandım, ile yaramıştı onu da deneyebilirsin canım, e bebekte gördüm sanki orda da vardı 👌 maltı dene etkisine göre bak neler olacak 🤗
btl194 ARYa143 maltı kullanayım inşallah etki eder bestlak denerim olmazsa.iki gün oldu kullanalı maltı
Alya05 btl194 bende 3 aylıkken başladım golden goat ve hip arasında gidip geldim Eşime golden goat sipariş et demiştim unutmuştu. Kaldığımız il de depolarda yoktu Hip aldık şuan hipe devam ediyoruz