aybarssmomm Kızlar hamilelerde önceden tetanoz aşısı yapılıyordu sağlık bakanlığı artık onun yerine tdap aşısını ücretsiz yapıyormuş hamilelere sanırım bilgisi olan yaptıran var mı
orhismommmmmm aybarssmomm ben yaptırdım karma aşı olarak gecıyor Bogmaca difteri tetonoz birleşimi çok ağır kolumu kaldıramıyordum sonra geçti 19. Haftada oldum
aybarssmomm orhismommmmmm 28-32 hafta arası yazıyor internette 3.trimesterda yapılması daha uygun diye ama sağlık ocağı neden erken çağırıyor acaba bilginiz var mı
sarilale123 aybarssmomm kendi doktorum asla sormuyor takibini yapmıyor o olmadığında başka bir erkek doktor bakmıştı, hamileyim dediğimde burada takibinizi yapıyor değil mi ebeler diye sormuştu hemen mesela
Ziyangillerrr_ aybarssmomm Erken çağırmıyor aslında kadın doğum doktorumda 19. Haftadan sonra yaptırabilirsin demişti bende 20. Haftamda tdap 24. Haftamda da tek doz tetanoz aşısı oldum. Tdap ağrısı 2 gün geçmedi eğer ki solunuza çok yatıyordanız sağa vurdurun ben mahvolmuştum 2 gece hiç uyuyamadım
orhismommmmmm aybarssmomm yok ben en son tetonozu 9 yıl önce olmuşum. Ondan ıkı doz yaptılar doktoruma sordum yaptırdım 2. Dozu 24. Haftada yaptrdım
busedala 1 hafta önce vuruldum tdab 22+4 ken . Tdab çok daha kapsamlı bir aşı iyi bence, 1 ay sonra tetenoz olmaya gidicem, benim ağrım filan olmadı çok ama vurulan kolda hassaslık oluyor tabii ki halsizlikte biraz oluyor