DidemY Kızlar bu yetkililerden kim var ben hiçbirinin adını bilmiyorum ama istisnasız her girişte yeniden giriş yapmamı istiyor bir posta yorum yapıcam sürekli giriş yap deyip duruyor herkeste mi böyle benim hesabımda mı problem var
DidemY NobleMom yeni sürüm kullanıyorum yanıt vermem için bile iki kez giriş yapmak zorunda kaldım öyle bir hal aldı
NobleMom DidemY Yeni sürümde böyle bir hatayla karşılaşıyorsanız; Profil-sağ üst köşede ayarlar simgesi-eski sürüme dön seçeneğinden geri dönüş yapabilirsiniz annemiz💜
eyedentity NobleMom merhaba, bende de arama kısmı çalışmıyorum, yeni sürüm. Bir şey aramaya çalıştığımda ops bir şeyler ters gitti yanıtını alıyorum.
NobleMom eyedentity Canımız Annemiz, “ara” kısmındaki sorun iletildi. En kısa sürede sorun giderilecektir 💜
DidemY NobleMom sorunum düzelmedi böyle de her şey sorun oldu donuyor uygulama hiçbir şey yapamıyorum
NobleMom DidemY Giriş çıkışlarda sorun yaşıyorsanız eğer “beni hatırla” yaparsanız sorununuz çözülür. Şuan ki sorununuz donma kasma ile ilgiliyse bu genel bir sorun. Güncelleme için çalışmalar yapılıyor. Bundan kaynaklı donma ve eklenti hataları yaşıyoruz. En kısa sürede düzelecektir. 💜