minikmucizem20 Missgod evet kızım var doktor iki defa erkek dedi ama halen korkuyorum kız diyecek diye detaylı da 😁
1995hediye tugbaegehan Bende erkek hissediyorum ama doktorum da yüzde 75 erkek diyince buraya sormak istedim
Figen1-2 minikmucizem20 13. Haftaya kadar özelde aynı doktor baktı. Ama devlete gittiğimde farklı doktorlardı
ruyakb Figen1-2 bana da 13te yuzde 95 kız 16da kesin kız dedi sonra 18de kesin erkek dedi hatta aynı sizim gibi bak testisleri burda dedi ama pipisi de resimlerde gayet net insan şaşırıyo artık cidden ama perşembe detaylı var aslında kesin gözüyle bakıyorum da işte 😊
bebekim2026 tugbaegehan benim kızım 12 de erkek 16 da kız dediler, bir arkadaşıma da erkek dediler 19 da kız dediler kız doğdu:)
tugbaegehan bebekim2026 erkekten kıza dönenler umut vaad edici 😂 gerçi tuhaf bir şekilde oğlusum olduğu için hiç mutsuz da değilim çok şükür sağlıklı ve hayırlı olsun da ☺️ yani sanki kız da dese böyle hissedecektim zaten ama o yok ya onu aradık herhalde bir an😅
maideer Bugün benimde kontrol vardı 15+1 bacak arasında kordonu vardı %70 erkek diyorum dedi çıkıntı var gibi dedi erkek erkek dedi ama bebek terse dönük du bacak arasında kordonu vardi ☺️
1995hediye maideer Benim bebisinde bacak arasında kordonu vardı yüzde 75 erkek diyorum pipiyi gördüm dedi ama bilemiyorum artık buraya sormak istedim bende😊
ikincikezanneolmak tugbaegehan 14. Haftada kiz dedi 18 de kendini göstermedi bacak arası kapalı dedi 21. Haftada detaylı ultrason var onu bekliyorum bende 😇
Figen1-2 ruyakb ya benimki bu şekilde oldu ama sizinki değişmez İnşalah. Yani ne dendiyse o olur çünkü diğer türlü ikilemde kalıyor insan. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
bebekim2026 tugbaegehan kesinlikleeee ilk olduğunda zaten ikiside yok diyebiliyoruz ama 2. Ye gönül isteği olabiliyor :)
meryossss tugbaegehan kuzenim fetal DNA yaptirdi kız denildi doktoruda bişey demedi elinde fetal DNA olunca detayliya giriyor erkek 😀 hayatının şoku
tugbaegehan meryossss bence Fetal dna doğrudur ya yani sonuçta kan taraması sıkıntı ayrıltılıda olabilir
derya1993 banada 3 ayrı dr kesin erkek dedi ama buralarda sürekli cinsiyet değişikliği postları gördükçe emin olamıyorum bebeğede bşy alasım gelmiyo henüz 20+4 detaylı yı bekliyordum e detaylıdan sonrada değişen olmuş artk hayırlısı :)
meryossss tugbaegehan daha sonra kendi doktoruda baktı bildiğin erkek organı herşeyi belli yani 😀 yaptirdigin yerle alakalı bence