betuldemirell_06 İlk defa yapıyorum bu testleri iki gündür sabah akşam yaptım ve yaptığım gibi iki çizgi aynı koyulukta çıktı ama bu gün silikleşmeye başladı sanki nasıl anlayacağım çatladığını daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Esma006 betuldemirell_06 canım bu ovulasyon testleri sabah akşam yapılmıyor günde bir şekilde yapılıyor O da ilk idrarında değil mesela sabah onda kalktın diyelim Sabah 10′da ilk idrarını yaptın sonra kahvaltısını yaptın çayını içtim falan 2 saat sıvı almayacaksın o da öğlen 12 biri bulur mesela o zaman ikinci yarında yapacaksın bu çizgiler yani kendini gösteren çizgiler yumurtlama günü silikleşiyorsa da yumurta çatlamıştır o gün ne değerlendiriyorsun
znnnr betuldemirell_06 koyulastıgı günden itibaren o üç günü değerlendiriyorsun ve test yapmaya devam ediyorsun test silikleştiğinde bilki yumurta çatlamıs demektir
betuldemirell_06 semagnydn teşekkür ederim peki hangi günleri değerlendireceğim sişikleştiği gün mü pozitif olduğu gün mü?
semagnydn betuldemirell_06 pozitif olduğu gün ve çatlama olan günü değerlendirmelisiniz pikten önceki günü de değerlendirebilirsiniz