sarumervee Merhaba kızlar 27+3 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum hissettiklerimde çok derinden geliyor gibi bi kaç haftadır aşırı hareketliydi benim gibi olan var mı normal mi
aysegulk07 sarumervee bazen o haftalarda benim de azaldığı olmuştu 1-2 gün galiba pozisyon falan değiştiriyorlar çikolata yiyin su için sol yana uzanın hissedersiniz az da olsa büyük ihtimalle
selma128 sarumervee dürt bi bakaym kendine gelsin sen cok gezip ayakta kalinca bebekler oyle bikac gun hareket etmiyolar benimkide oyle elinle dürt uyandir bi
parildayanyildiz2 sarumervee 3 sene geçti 27.haftayı hiç unutmam o hafta bebeğimin hareketleri çok azalmıştı korkmuştum ama herkes normal demişti çok şükür bir sorun da yaşamamıştık o haftada var birşey🤭
nazar12 sarumervee bende 27+2 günlük hamliyim gündüzleri kıpır kıpır geceleri çok hareket etmiyor telaş etme bebek büyüdükçe uyuma saati daha çok oluyor sağlıklı şeyler yiyip üstünde uzan hareklerini hisedersin
senaakck Benimde o haftada hareket azlığı oldu hatta akşam 8-9 gibi doktora gittim bi sıkıntı yok dedi o haftalarda olabiliyprmjs canım 32 haftalık olduk gümbür gümbür 😃
sarumervee senaakck maşallah 🥰 endişelendim daha önce erken haftalarda 2 kaybım oldu birisi kalp durmasaydı bide kan pıhtılaşmam var doktora gitsem mi bilemedim kontrolümde var daha
nazire_uzun sarumervee normalde zaman zaman hareket azlığı oluyor özellikle Tetanoz aşısı yaptırdıysanız falan ama sizin ekstra durumunuz varmış doktora gidin içiniz rahatlasın riske atmayın bence
sarumervee nazire_uzun perşembe günü olacam 2. Dozumu 2 gündür ciddi azdı hareketleri ama şimdi canlandı sıpam korkuttu ama olsun 😅
sarumervee aysegulk07 sabahtan beri kaç tane yedim uzandım dürttüm sıpamı hiç pas vermedi şimdi başladı hareketler rahatladım şükür
sarumervee selma128 2 gündür kendimi biraz yordum etkisi oldu sanırsam hareketlendi şimdi rahatladım☺️
glzracr Önceden kayıplarınız varmış siz yine de doktorunuza başvurum sıkıntılı hissettiğinizde tedbir her zaman iyidir
sarumervee glzracr çok erken haftalarda olmuştu ikiside 2 gündür kendimi biraz yordum onun etkisi oldu sanırsam şimdi şükür hareketlendi☺️çoğu kişide aynı şikayetleri yaşamış bu haftalarda normalmiş rahatladım