Arkadaşlarım merhaba,
Öncelikle hepinize çok güzel süreçler diliyorum. Şuan 36+3 gebeyim en son cuma günü kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu bir öncekinden 100 gram daha az çıktı 2600 gram kadar şuan. Hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum dün akşam da en son doktorumun verdiği gynomax xl fitil aldım. Normal fitil akıntısını biliyorum ve yine zaten olmuş bu sabah da; fakat bundan farklı olarak bugün jelimsi hafif sarı çok az miktarda bir akıntı ile daha karşılaştım. Mukus tıkacı ya da nişan olabilir dedi takipli olduğum klinikteki ebe hanım. Açıkçası bunu görmem biraz endişe yarattı bende bu aralar zaten yalancı kasılmalar ve aşırı derecede elektrik çarpar gibi siyatik bacak ağrısı ve kasılması yaşıyorum. Tüm hikayeyi belki sürecimiz içinizdeki bazı arkadaşlarımla aynıdır sorularıma cevap olabilir diye yazdım ☺️ Biliyorsunuz doktorlar sürekli sancını ağrını takip et diyor ama doğum yakın mı? 24 Nişanda çatı muayenem var o tarihe kadar doğurmak için hiç hazır hissetmiyorum kendimi 🥲 Tecrübeli annelerden yorum rica edebilir miyim 🥰