merivvvee Devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi acabaaas
kvsronlerr merivvvee 12-13.haftalarda perinatolojiye gidiyorsunuz orda ense kalınlığı vs bakılıyor sonra kan almaya yönlendiriyorlar 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor istatistik doktorunuza gidiyor bir sonraki muayenede size riskleri söylüyorlar
aybarsotti merivvvee ben tesadüfen memleketteyken kanamam olduğumiçin bi doktora gitmiştim ilçe devlet hastanesiydi. Orda doktorumuz yaptı ölçümünü sonra da kan verdim. Perinatolojiye gitmenize gerek yok. Ama sonuçları direk doktordan alıyorsunuz
Pikachununannesi merivvvee Ben Gazide takipliyim öğretim üyesi kısmında. 12. Haftamda doktorum ultrasonla muayene etti, aynı gün kan verdim. 5 gün sonra sonuçlarım çıktı. Çok şükür çok düşük risk çıktı 1/10000 yani.
kvsronlerr zehra_pinarci kan sonuçları e nabıza düşüyor evet ama istatistikler direkt olarak doktora gidiyor ancak orda anlaşılır taramanın sonucu
atik_ aybarsotti aybarsotti merhaba bede 12. Haftada muayeneye gittim 2 li için uygun dedi ense kalınlığına baktı uyumlu dedi kan verdim 3 hafta sonra kontrolüm var o zamanda sonucun çıkar dedi biraz korkuyorum
aybarsotti yenibiranne__ 2 haftayı bulmuştu orda sonuçları babama aldırıp yaşadığım şehirdeki doktoruma göstermiştim
aybarsotti atik_ hayır hiç korkmayın zaten kesinlik içeren bi test değil. Benim 750/1 ihtimal çıktmıştı down riski. Hiç de düşük bir ihtimal değil. Sağlıklı doğdu oğlum
Pikachununannesi atik_ ense kalınlığı, burun kemiğinin olup olmadığına, kalp atımı, kan akışı vb bakıldı.