hayat2 Merhaba kızlar Kontrolüm vardı bugün 1413 gram 39 cm dedi doktor renkli fotoğraf verdi 🥺sizde durumlar nedir 29. hafta nasıl geçiyor
leefamily hayat2 ayy bende yarın 29 oluyorum kontrolüm var bakalım ne kadaaar olmuşuzzzz. Sağlıkla gelsinlerrr
mrvnr35 hayat2 bizde bugün 30+1 iz 🥹 önümüzdeki cumartesi kontrol var en son 26+6 da gitmiştik 850 gramdı şimdi kaç oldu çok merak ediyorum bir hafta geç gitmiş olucam kontrole bişey olmaz diye düşünüyorum 🥰
melismersin hayat2 24. Haftada 35 cm 769 grmdık. Haftaya 28. Hafta kontrolüne gideceğim bakalım kaç olmuş minik bal peteğim. Merakla bekliyorum.
ayso5 hayat2 bende 28 haftalikken gitmiştim 1300 gr civarındaydı hala gebeliğim kötü geçiyor son 2 ay inşallah sağlıkla kucağıma aldıktan sonra rahata erecegim uykusuzluğu lojusaligi hozr aldım bir an önce 2 ay bitsin dogurayim:)
_Umayinannesi leefamily bende yarın 29 oluyorum. 21 Nisan kontrol var bakalım ne kadar büyümüş. en son gittiğimizde 1200 gr 36 cmdi
seher_edz hayat2 ben 24+3 ken gittim bir kaç gün önce 850 gr ağırlığında dedi 25 i doldurmuş dedi ama önde mi tam kendi ölçüdemi anlamadım sağlıkla gelsinler 🥹🫶🏻