serius Öksüre oksure doguruyorum yine.. alt karın incelmiş epey doktor riske atamadı iki gün sonraya gün verdi. Çok korkuyorum ya ikinci sezeryan olacak moral verin azıcık bacılarrrrrrr daha rahat deyin bı şey deyim ayy gerildimm vallaha hazır değilim hiç
aslmoms serius umarım birtek ben anlamamışımdır 🙈 öksürük sebebiyle alt karında sorun mu oldu ? hastasınız öksürük var alt karındada incelme var sezeryana alalım mı dediler ?
esraezerr serius hiççç endişelenme hemen atlatırsın inşallah 🙏🏻 Bebişin kilosuna da hiç takılma hemen toparlar doğduktan sonra daha iyi besleniyorlar sağlıcakla gelsin inşallah
serius aslmoms evet oksure oksure incelme olmuş , suyun aniden gelebilir çocuk riske girmesin dedi dr
aslmoms serius aaa geçmiş olsun. Bebeğinize kavuşuyorsunuz orası ayrı güzel 🧡🧡 kaç hafta gelişim vs normalse kötü bir haber değil
aslmoms serius Üzülmeyin. 2 gün sonra 38 olacaksınız zaten. Normal yani. Çok erkende değil. Sezeryan zaten 38 oluyor genelde. He ama endişeleriniz varsa bir doktordan daha görüş aldınız mı ?
serius aslmoms ya bu doktoru hiç sevemedim ben . Tam soğuk nevale. Sırf doğum sonrası heyet verecek diye katlaniyorm ona . O yüzden pek rahat değil içim aslında. Bana kalsa ben ptesiye kadar beklerdim oksurugum azalirdi en azından ama işte napaesm
esraezerr serius aynen öyle bebek zamanı gelince bir şekilde doğuyor stres yapma ki sütün olsun bol bol ❤️