_Umayinannesi annekiz6141 burdaki belediyede canlı doğum yaptıktan sonra veriyormuş hoşgeldin bebek çantası ve yenidoğan yardımını
annekiz6141 _Umayinannesi burda da hoşgeldin bebek cantasi 28 haftalikken başvuru yapılıyor bide doğum yaptıktan 0-3 ay arası da yapılıyormuş
fatma0623 annekiz6141 bi de 2025 ve sonrası doğumlu bebekler için 5 yaşına kadar destek veriliyor onun için de halk banktan kart çıkarıyorsun
annekiz6141 fatma0623 evet onu biliyorum kuzum ama onun için doğum yapmış olmam gerek daha doğum yapmadım ben
annekiz6141 tahamommy anliyim hele ne kadarmış kız durmadi ki benim 10 bin mi bin tl mi neyse artık 😄🤦♀️
baltuntas annekiz6141 Kocaeli’nde otururken bana da verilmişti belli yerlerde geçerli olan bir miktar para yükleniyor markette kullandığımı hatırlıyorum
meervekrky sizin dediğiniz süt parası sanırım 1000 tl veriyorlarmış bende araştırdım arkadaşım yeni aldı 1000 tl dedi
melisasak35 annekiz6141 bin tl on bin değil eşimin kuzenide kocaelinde oturuyor onada vermişler tek seferlik
leylaeser annekiz6141 Bende kartımı aldım. Kocaeli çayırovadayım bende 1000 TL var içinde geçerli marketlerin listesini de veriyorlar ister süt ister alışveriş bu bir kereye mahsus bir ödemeymiş.