beyazzlale Gece awox test yaptim ama hic beklemeden begatif gorunce biraktim suan gozume takildi baktim bu şekilde bu test kuruma cizgisi yapar mi
lylmls beyazzlale benimki de böyleydi. Büyük ihtimalle gebesin ama yarın sabah tekrar test yap ya da kan ver derim
gizemli00 beyazzlale ya kuruma cizgisi diye gerçekten bişey va rmi bende öğlen yapmıştım çıkmamıştı sonra akşam icim sinmedi yin baktım bı baktım ki böyle çizgi vardi
gulsahkandrms beyazzlale büyük ihtimalle gebesiniz kuruma çizgisi renksiz olur gri tonlarında sizinki pembemsi duruyor
beyazzlale lylmls bugun kan verdim yarin cikicakta sabredemiyorum kuruma cizgisi bence bu kadar kirmizi olmaz ya
beyazzlale gizemli00 valla bende bilmiyorum ama bu kadar kirmizi bi kuruma cizgisi olmaz diye dusunuyorim
beyazzlale lylmls iste gece yaptim ama hic bekledim tek cizgi gordum uyudun ise gittim geldim saat 5 gibi falan gozume carpti bakayim bi dedim boyle gordum
lylmls beyazzlale kan sonucu gelince haber ver mutlaka merak ettim ☺️ eğer heyecanlıysan şimdi bir test daha al yap nöbetçi eczaneden
Papl beyazzlale hafif silik çizgi var bekledikçe koyulaşır büyük ihtimal gebesiniz hayırlı olsun canm inşallah kandada pozitifdir 🥰❤️
Papl beyazzlale 2 gün sonra kan ver belki daha yeni yükseliyordur canım 5 ve üstü gebelik var demektir 2 gün sonra 2 kat artması gerekir