Merhaba kızlar, üç haftadır sabahları kalktigim zaman avuç içinin yaklaşık üçte biri kadar şeffaf sıvı oluyor. Orta kısmında bunun yarısı kadar falan sarı akıntı oluyor. Sabahları ilk kalktığımda iç çamaşırım temiz. Ama ayakta durunca yarım saat içinde bu akıntı oluyor ve iç çamaşırımı ıslak hissediyorum. günün diğer saatlerinde bu şekilde akıntı olmuyor. Az az sarı akıntı olabiliyor ama az yani. bebek (ammiyon) sıvısı değil bu arada. Sorum şu ki bu normal hamilelik akıntısı mı? Yoksa bakteriyel Vajinal bir enfeksiyon mu? Bu akıntı iç çamaşırını sertleştiriyor. Kaşıntı yok, yeşil veya süt kesiği gibi falan değil. Yani mantar değil. Bakteriyel enfeksiyon mu onu öğrenmek istiyorum. Gün içinde bir koku hissetmiyorum. sadece sabah o akıntı geldiği zaman o akıntıyı kokladığımda hafif bir soğanımsı koku geliyor. Çok yoğun bir koku değil ama kokusuz da değil. Sizlerde bu durumu yaşadınız mı yaşıyor musunuz 26 haftalık hamileyim. Sabah kalktıktan sonra yoğun şekilde gelmesinin sebebi yattığım için vajinada birikmesi kalkınca yerçekiminin etkisiyle akıyor. Ama normal olağan bir durum mu bakteriyel bir durum mu onu öğrenmek istiyorum.Bu arada doktora gittim.Gynocain xl fitil verdi. Ama bu hem mantar hem bakteriyel enfeksiyon hem de ağrı kesici özelliği varmış. Yani ağır bir ilaca benziyor.Bütün zararlı yararlı bakterileri öldürebiliyormuş.Yani gereksiz yere bu ilacı da kullanmak istemiyorum.