koyuncu94 ikiprensannesii_ göğsünü kaldıramama olayında da fış fış kayıkçı oyunu varya dizine yatırıp kendine doğru çekiyorsun. Onu yapıyordum kafasını tutamama durumu da vardı. Hani bunlar benim yaptıklarım umarım denerseniz faydası olur. Şifa olsun bebişe 😍
ikiprensannesii_ koyuncu94 koyuncu94 inşallah dediklerniniz hepsini demicem inşallah Allah razı olsun sizden ben ellerinden tutup kaldiriyodun hatta kendisi kalkmak istiyor kalkiyoda ama nedense üzülüyordum acaba zorluyormuyum diye
senaninannesi_ ikiprensannesii_ kuzenimin oğlu da 32. Haftad agelişimi durdu 35. Haftada acil sezeryannile aldılar bebeği tüp bebekti şuan 6 aylık daha kafasını bile tutamıyor hâlâ ufacık garibim ama olsun sağlıklı olsunlar da geç olsun bazı şeyler hiç birşey olmaz
ikiprensannesii_ senaninannesi_ benimde boyu 62 ama gören herkes çok ufak diyip duruyor kilosu da 4aylikken 5900 gramdi şuan mama destekli iletiyoruz ama benimde hala tam net olarak başını tutamıyor bana dayanarak tutuyo sdc
ikiprensannesii_ koyuncu94 anladım canım rabbim size bağışlasın inşallah bende yatırırken ellerinden tutarim oda kendini yukarı çekiyor şükür onu güzel bir şekilde yapiyo. Dediklerini inşallah hemen demicem kuzum çok sağol 🥰
senaninannesi_ ikiprensannesii_ biiey olmaz gerçekten doktorları dinleyelim herkes herşeyi söylğyor zaten
Ceku256 ikiprensannesii_ 38 haftalık doğdu hayatım 7 aylık şu anda hala tam dönmüyor yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Yüzüstü bırakınca hemen sırtüstü dönüyor ama sırt üstünden 1 kere bile yüzüstüne dönmedi bende merak ediyorum nasıl emeklemeyi düşünüyor acaba.
ikiprensannesii_ Ceku256 demekki erken veya zamanında aynı galiba canları isterlerse degilmi bir sıkıntıları olmasında varsın donmesinler şimdi canım çok teşekkür ederim valah herkes beni çok rahtalatti
bsrelif Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok elbet gücünü ve kuvvetini bulduğunda dönecektir bol bol egzersiz yaptırın siz
Havin49_ ikiprensannesii_ canım postun yeni önüme düştü benimkilerde premetüer öyle dönme fln yok başlarını fln yürüyorlar yüz üstü yatırıyorum ama dönmiyor seninki ne zaman dönmeye başladı