NobleMom sndyy_4343 Bu haftalarda yüz de vücutta tam şekillenmemiş olur. Yağ dokusuda az olduğu için suratlar değişik çıkar. Ultrasonda ki görüntüleme açısıda yüzü farklı gösterir ☺️ Ama Atatürk’e benzeme konusunda haklısınız 😅
sndyy_4343 NobleMom milletin bebeği ne tatlı görünüyor 🤭 benimkide çok tatlı çok şirin maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah ama yorum yapmadanda duramıyoruz 🤷🤭😁❤️
sndyy_4343 hilalaselll4 Aaaa gördüm kız daha az öncede sana yazdım cinsiyeti öğrendinmi diyee ya okadar sevindimki innnşalllah %100 der hayırlı Efendi saygılı güzel bir paşa alırsın kucağına 😍
sndyy_4343 NobleMom zlhsnnn hilalaselll4 aybuk6 gunes111 Kızlar acillll son postuma bakın çok kötüyüm çokk
zlhsnnn sndyy_4343 cinsiyeti tahmin edemedim ama bebeğin yüzü resmen Atatürk’e benziyor 😍 sizce de öyle değil mi
sndyy_4343 NobleMom kız yok espri yyapıyorum biliyorum cihazdan dolayı bebeğe değil zaten ultrasona gülüyoruz 🤭 insanın bebeği insana nasıl çirkin gelsin dünya tatlısı dünya balları bi bebek nasıl çirkin olur hepsi ayrı ayrı melek bal 😍