bsrelif Bende her vatandaş gibi belediyenin yenidoğan paketlerini araştırdım. Sosyal yardım alanlara veriyormuş belediye sadece ona da başvurdum olumlu sonuçlandı. 13.04.2026 tarihinde aradım bana stoklarının olmadığını söylediler. Daha fazla şey demek isterdim ama diyeceklerim bu kadar 🤏
aslmoms bsrelif bence ihtiyaç sahibi olana değilllll herkese hediye olarak bir paket verilmeli. Bebek hediyesi adettendir. Çok zor birşey değil bence. İhtiyaç sahibi olana gıda, mama, para desteği verilmeli. Benceeee tabi.
user99 bsrelif belediye kendine bakamıyor ki bize bişeyler versin İstanbul bu konuda çok iyi doğum yapan anneye doğum paketi altında bir sürü şey veriyor Ankara gibi bir şehirde saolsunlar hamile olanlara verecek bişey bulamıyorlar ☺️
Semilk05 bsrelif be İstanbuldayım post açmıştım bunla ilgili bana mesele yenidoğan destek paketine başvurmuştum 2 ay sonra bir dünya şey geldi park beşik bile dışardan almak istesem 10-15 bin tutar yolladıkları şeyler
aslmoms bsrelif bence ülkemizdede öyle olmalı. Kağıthane Belediyesi mesela her yenidoğanın adına ağaç dikiyor. Ne güzel şeyler bunlar.