Ozy 39+5 olduk kizim halen gelmedi biz esimle 2 aydir iliskiye girmiyoruz zarari yok biliyorum sma ilk Hamileligimde düsük yaptim bizi etkiledi simdi dogum sancilarim baslasin diye iliskiyi öneriler ama csnim cok yaniyor Cati kontrolünde bile cok zorlandim Nasil dogum yapacagim ben cok korkuyorum o cati kontrolünden daha cok korkuyorum 😫 Dogumun kendiliginden baslsmasi icin neler yapilir ?
Xaleyeren Ozy ne zaman ve nasıl başlayacağını bi allah bilir sen bişey yapamazsın 🤦🏼♀️ Ama sancın geldiğinde açılmanın kolay olması için oturmadan yürüyüş yapabilirsin cinselliğe gelince 2 aydır yapmyorsan zorlanırsın ama çok faydası var diye biliyorum doğruysa sıcak suyla banyonun hurmanında erken doğumu tetiklediğini duymuştum ben hiç bişey yapmadım kendi gününde geliyor ama gerçekden korkma rabbim sana öyle bi güç kuvvet veriyor sen o heycanla acı macı unutursun yaparsın herkes yapıyor 🙏🏻 Doğumhaneye girdiğin an 10 dakika sonra evladına kavuşacaksın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Haticeebasyoll Ozy bende bilmiyorum ama ben 36 haftaligim bu zamana kadar hic iliskiye girmedim kendim korktugum icin doktor da 7 aylikken dedi iliski yasak bir ay once de demisti ama simdi iliskiye girsem acaba ne zarari olabilirki diye dusunmuyor deilim doktora da soramiyorum utangacliktan 🙈
Selvis Ozy ben de aynı durumdayım. Doktor yarın gel suni verelim dedi. Ebe merdiven in çık bolca yürü dedi
[silindi] Ozy ilişkinin doğumu kolaylaştırdığına inanıyorum bir gün sonra doğum yapmış biri olarak eğer korunmasaydım bekli aynı gece olabilirdi 😂 hastaneye gidince 6 cm açıklığım vardı ilk aydan beri hiç ara vermedik düzenli bir şekilde devam ettik tabi riskim yoktu öyle çok yürüyüş falan da yapmadım😊 canınızın yanmasının sebebi kendinizi çok kasmanızdır rahat olun
Ozy Xaleyeren 10 cm kadar acilma süresi cok zormus diyolar Bazilari cati muayenesi hic acitmiyor diyor ama bebde cok acidi iliskiyeye girmedigim icin olabilirmi acaba. Allah herkeze kolay dogum nasib etsin bekleyip görmekden baska care yok 😖
Bitterinannesi Ozy yok canim benim doktorumda 28 haftalikta kes dedi o doktordan doktora degisiyor bazilari ara vermeyin diyor bazilari 7 aylikta kes diyor bilemedim hangisi uygun benimki daha cok yeni ama kesmeyi dusunmuyorum hantallasana zorlanana kadar devam
Xaleyeren Ozy ben 9 cmle gittim hastaneye suyumu patlattıklarında 10 cmdi ve ya abarttıkları kadar bi sancım yoktu allahıma şükürler olsun ya adet sancını düşün onun 5 katını düşün korkma böyle diyorum ama devamlı gelen bişey değil bi geliyor bi gidiyor zaten doğumun yaklaştığı an sancıların artıyoe ilk başta aynı adet sancısı neyse cinselliğe gelelim ben hamileyken cinsellikden soğumadım 9 aya kadar devam ettim bunun içinde aslında biraz kolaymıydı siye düşünüyorum daralma olayı doğru ben doğumdan sonra kırkdan sonra ilişki olacağında öldüm öldüm dirildim kimse terbiyesizlik bu ne açıklık demesin bilgilensin diye söylüyorum
Habibe08 Ozy bende 2 aydir iliskiye girmiyorum ama 3 gun oncede bugunde muane etti alttan hic canim yanmadi bence kendinizi filan kastiysaniz acimistir veya herkesde farklidir
Meriipella1 Ben 2 ay eşime yaklaşmadım nerdeyse ilk haftalarımda doktor yasak demediği halde sonra çok pişman oldum böyle sizin gibi aşırı acı çekiyodum bir iki derken çok şükür o acı ağrı geçti. Çok afedersiniz ama vücut yapmaya yapmaya artık unutuyomuş ilişkiyi özellikle de genital bölgemiz bir süre sonra daralıyomuş öyle okumuştum bir yerde
Ozy Meriipella1 dogru bende okudum daraldigini peki cati muayenesi oldugunda zorlandinmi ? Iliskiye girmemeyle alakasi varmi acaba bazilari hic hissetmiyormus
Tugba2626 Ozy hiç alakası yok ilişki ile çatı musyenesinin . Ha öatı muayenedinden 5 dk önce yaparsan belki etkisi olur. Zaten çatı muayenesi o kadar zor değilmiş. Saniyelik oluyo merak etme
Meriipella1 @Ozy benim ki 15 haftalık teyzesi daha çatı muayenesi olamadık ☺️ Ama ben sordum doktoruma acı normal mi diye bana ilişkiyi kestiğin için acı hissediyosun ilk başta zorlanırsın ama alışırsın demişti şuan sıfır acı bence çatı muayenesinde bu yüzden acı çekiyosunuz. Aynısını ablamda yaşadı o da ilişkiyi kestiği için çok zor geçmişti pişman olduğunu söyledi ama iş işten geçmişti tabiki hatta en son doğumdan önceki çatı muayenesinden sonra kanaması olmuştu zorlandığı için.
Ozy Selvis iliskiyi kesdinmi yoksa cati dar oldugu icinmi agriyo bizimki acaba 😂 niye herkezde agrimiyor
Xaleyeren Bebeksicimm1 sancım vardı sabah başladı 9 gibi akşam tam beş e doğru baya sıklaştı hastaneye gittiğimde 9 cmle gittim yoksa sancısız açılma olurmu 😂