Nursemomm Deletedmom133 selam canm usg de bi hafta 2 hafta önemli değil bide plesanta majör yerleşimliyse yani doğum kanalını kapatmıyosa korkulacak bşey yok ☺️
Nursemomm Deletedmom133 plesantanın oöması gereken yerinde değilde farklı bi yerde konumlanması yani korkulacak bişey yok sadece doğum şeklini değiştirr eğer eşi yukarı çıkmazsa ve rahim ağzını kapatırsa normal doğum yapamazsın canm onun dışında bi sıkıntı yok
zehradem Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor peki? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da henüz erken. Kaçıncı hafta oluyor bilmiyorum.
Dilekulgtt ikimelekannesi___ ben 450 tl ye yaptirdim canim yaklasik 1 bucuk saat surdu bebegin makatina kadar kontrol ediliyor arkadaslarin dedigi hersey dogru. Benim bebegimde sag damarda centiklesme cikti ve bunu ogrenmeseydim bebegimin sorununu ogrenemicektim doktorumda ona gore tedbirini aldiricak bana.
tomurcukannesi ikimelekannesi___ hamilelikte yaptırılması gereken en önemli şey bence. Çocuğunuzun herhangi bir rahatsızlığı varsa anne karnındada tedavi edilebilir yada doğumda doktorlar hazırlıklı bekler. Ama bilinmezse, doğumdan sonra çok geç kalınmış olabilir