aslmoms hilalomer Yoksa fatura çıkıp doğumdan sonra mı ödeniyor bu konuda bilgisi olan var mı? kredi kartına taksit demişlerdi bize. Veya peşin. hatta peşinde indirim bile yapıyorlar.
hilalomer aslmoms biz mecbur peşin veririz zaten kredi kartı kullanmıyoruz çünkü. Doğumdan sonra mı ödeme oluyor
hilalomer aslmoms paket almayı düşünmüyorum paket için sormamıştım paket alınmadığnda nasıl ödendiğini merak ettim
aslmoms hilalomer o zaman doğumla tabiii. Muayeneye gittikçe muayene ödersiniz. Doğuma gidincede doğum. He hastaneye giriştede doğum ücreti istyen vardır, çıkış işlemlerindede. Hastane prosedurlerine göre değişir bu. Bugün algılarım kapalı galiba pardon 😁😁
hilalomer aslmoms ay ne zor gerçekten şu hastane işleri inşallah iyi geçer Ya çok endişe ediyorum hastaneye dair her şeyden hep kötü yorum görüyorum Bi yandan da diyorum takma içini rahat tut dua et hastane ile görüştüm bir refakatçiye izin ver dediler eş doğuma giremiyor bazı durumlarda girebilir falan dediler doktorla konuştum bunlara ben karar veriyorum dedi sen istersen üç refakatçi bile kalır doğuma da girer eşin dedi böyle diyip de sonradan olmaz falan derler mi acaba kimseye güvenemiyorum 😂
bbaskal annemood yani 12.hafta itibariyle başlayabilirsin başladığın zaman direk tarama testin kontrollerin vs yapılır bende ilk başladığım gün yapıldı testlerim zaten ben 10.haftaya kadar devlete gittim
bbaskal annemood yok ya devlet mi asla yani ben ilk hamileliğimde çok rezillik yaşadım bu ikinci de sırf evime devlet hastanesi yakın diye bir kaç kontrole gittim sonra direk özele geçtim
annemood bbaskal bende özelde paket yaptırdım ilk doğumum devlete gitmek istemedim de arada bir devlete de gidin diyorlar onu demiştim