sineminkooo Annelerim kanımda crp yüksek çıktı ve ben antibiyotik kullanmalı mıyım bilmiyorum.. kullanıp da hiç bi şekilde kötü anlamda etki görmeyen annelerim biraz rahatlamaya ihtiyacım var 🥹🥹 dertleşebilir miyiz?? ❤️❤️
alynaca sineminkooo boğaz enfeksiyonu olmuştum canım çok kötü doktor anitibiyotik verdi gebelikte kullanabilir olandan doktorumada danıştım bir sorun olmadı çok şükür
Fatmanur_0416 sineminkooo ben de çok hastalanmıştım bana da antibiyotik vermişlerdi 2 hafta kullandım sorun olmadı doktor verdiyse sorun olmuyor zaten
Ziyangillerrr_ sineminkooo Bende kullanıyorum şuan infex 200 mg idrar yolu enfeksiyonu için zaten zararlı olsa doktorlar asla önermezler canım
begumergunn sineminkooo bende boğaz enfeksiyonu olmuştum crp 120ye çıktı o zaman kullanmadım ama gittiğim doktor tekrarlayabilir dedi 3 hafta sonra sinüslerim enfeksiyon yaptı akmadı nefes bile alamıyodum artık 5 gün bekledim geçicek gibi değildi mecburen bu sefer antibiyotik başladım 7 gün kullandım bitti sonra
aslmoms Doktorunuz önerdiyse tabi kullanılmalı. Mesela bnm dr 21 CRP ile kullanmayı önermedi. Gerek yok dedi. Kar/zarara bakıyorlar. CRP niz kaç mesela ?
Havin49_ sineminkooo hiçbir şekilde bi zararını görmedim bebeklerim sağlıklı tam tersi Allah korusun erken doğum bile olabilir enfeksiyon dan
edayldrm210 sineminkooo hiç korkma ben diş enfeksiyonu geçirdim 1 aya yakın öyle kullandım sonrasında serklaj oldum doğum olana kadar doktorum bana antibiyotik verdi. Tam tersi enfeksiyon olursa riskli gebelik için , gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var canım
sineminkooo benim 26 çıktı sizlere oranla düşükmüş bile ama yine de ilerlemesinden iyidir zaten böyle durumda çabuk toparlarsa demek ki 😌😌. çoookkkk teşekkür ederim herkese güzel yorumlarınız için 🥰🥰🥰