elisamommy Esma006 Belirtilen Var Aslında Ama Bilemedim Ya Neden Böyle Oldu😂 Kızımda Adete 1 Gün Kala 306 ydı
yasemin2034 blue_berry bende 6 ay oldu çok istiyorum bakalım ne olacak hiçbir belirtide yok bende açıkçası
Esma006 elisamommy ilk gebeliğim de 1 Kasım 2024′tü gittiğimde 2.30′lu Beta sonra 10 Kasım’da gitti 519 olmuş mesela arada 10 gün var yani O yüzden her şeyi Allah’a bırak hani artar çünkü ama kritik noktadasın
yasemin2034 elisamommy bu sabah adet oldum beklenen günden 3 gün önce neden böyle oluyor hiç böyke olmazdı geçtiğiniz iki ayda bir gün gecikmeyle olmuştum bu nedir ?
canannn0 Adetim 1 hafta gecikti kan verdim beta 716,8 çıktı tekrar kan vermeli miyim yoksa kese için doktora mi gideyim direkt bilemedim
yasemin2034 canannn0 bir hafta daha bekleyin bence kese için 5 inci haftadan sonra görünüyor diyorlar net olarak. Ama kan için bilemedşm bir doktorunuza danışın derim.
kumsalyildirim nilruhu size özel tartışma başlatmıştım ama acaba gelmedi mi :) bugün de pik yok hatta baya silik